napokon i kod nas

Madonna dolazi u Hrvatsku, 11. lipnja nastupa na Maksimiru!

madonna
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
07.02.2012.
u 09:18

Prema službenom rasporedu turneje, objavljenom na službenoj stranici, Madona će na stadionu Maksimir nastupiti 11. lipnja. Karte za zagrebački koncert u prodaju će biti puštene 17. veljače.

Madonna napokon dolazi u Hrvatsku! Prema informacijama objavljenim na službenim stranicama, kraljica popa nastupit će na zagrebačkom stadionu Maksimir 11. lipnja! Pjevačica se uskoro sprema na svoju dosad najveću turneju, u sklopu koje će posjetiti i našu zemlju.

Karte za zagrebački koncert u prodaju će biti puštene 17. veljače. Cijene ulaznica kreću se od 230 do 1790 kuna, ovisno o odabranoj poziciji. Turneja će uslijediti po izlasku Madonnina novog albuma "MDNA", koji bi na tržištu trebao biti od 26. ožujka.

Turneju će Madonna početi 29. svibnja u Izraelu, koncertom u Tel Avivu. Potom slijede Abu Dhabi i Istanbul, a onda je konačno na redu i Zagreb. Iz Hrvatske će kraljica popa produžiti u susjednu nam Italiju, gdje ima zakazane koncerte u Milanu i Firenci. Europsku turneju završava 21. kolovoza u Nici, na francuskoj Azurnoj obali, a onda od 28. kolovoza kreće koncertni niz po Sjevernoj Americi. Turneju će Madonna početkom 2013. godine okončati u Australiji, gdje će ponovno nastupati nakon 20 godina. U sklopu turneje u planu je ukupno 90 koncerata diljem svijeta.

Ključne riječi

Komentara 45

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:49 07.02.2012.

Hm Dobra je baka. Zrači i rastura. Na Super Bowlu je bila vrhunska i puna energije. S tim se treba uhvatiti ukoštac, a ne sa slinavim političarima, financijskim krvopijama, inflacijom, suludim braniteljima i ostalom sniježnom svakodnevnicom. A možda i zaradimoo nešto love, ko i Budva. Dobro došla.

VI
vidum
09:52 07.02.2012.

Zar je ova još živa?

DU
Deleted user
09:43 07.02.2012.

A ko je ova? To neka koja nešto kao pjeva na nekom tam stranjskom jeziku da je niko normalan ne razumi??? Daj ti nama pajdo na stadijon Joleta, Dražena Zečića, Matu Bulića pa da vidiš šta je spektakel! A nee tamo neke babe koje zavijaju nešto nerazumljivo šta nema veze sa životom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije