Pogledajte ga

Madonna objavila film o slobodi izražavanja

'Madonna launches her new fragrance 'Truth or Dare' at Macy's in New York City.Photo: Press Association/PIXSELL'
Press Association/PIXSELL
25.09.2013.
u 17:33

Madonna je u suradnji sa Steveom Kleinom predstavila novi projekt pod imenom "Secretprojectrevolution party" u Gagosian Galeriji u New Yorku.

Madonna je u suradnji sa Steveom Kleinom predstavila novi projekt pod imenom "Secretprojectrevolution party" u Gagosian Galeriji u New Yorku. Projekt je pripremala mjesecima, a sada je napokon tu.

Riječ je o 17-minutnom filmu u produkciji svjetske inicijative za slobodu govora ArtForFreedom. U predstavljanju projekta Madonnu je podržao i bivši suprug Sean Penn. Iako su se rastali davne 1989. godine, do danas su ostali jako dobri prijatelji koji si daju bezrezervnu podršku.

>>Madonna 24. rujna objavljuje film o borbi za slobodu izražavanja

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije