oprez

Madonna se odrekla muslimanske vjenčanice radi sigurnosti

madonna
Pixsell
08.10.2012.
u 11:53

Pjevačica je u spotu "Superstar" htjela odjenuti spoj tradicionalne vjenčanice žena iz Iraka i američke vojne uniforme, ali odustala je kada su je u produkciji savjetovali da će si tom provokacijom ugroziti život

Inače vrlo drska i izravna pjevačica Madonna (54) odrekla se još jedne provokativne akcije.

Naime, odustala je da u svojem novom spotu za pjesmu \"Superstar\" odjene haljinu koja je spoj tradicionalne muslimanske vjenčanice koju nose mladenke u Iraku, i vojne uniforme amričkih vojnika jer su joj njeni suradnici savjetovali da bi si time mogla ugroziti život.

Tom idejom Madonna je u spotu htjela dignuti glas protiv rata i nejednakih ženskih prava u cijelom svijetu. Haljina koju nikada nećemo vidjeti, već je sašivena, u njoj je Madonna već paradirala po studiju i u početku nije slušala članove svojeg produkcijskog tima koji su je uvjeravali da bi s tom provokacijom mogla pokrenuti opće ludilo.

Odrekla je se tek kada je shvatila da bi ona mogla ugroziti ili nju ili živote njenih bližnjih, piše The Sun.


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije