basnoslovan iznos

Madonna stiže na Eurosong! Od cifre koju će dobiti za nastup moglo bi vam se zavrtjeti u glavi

Foto: PA/Pixsell
1/3
08.04.2019.
u 21:33

O nastupu pop dive u Izraelu šuška se već neko vrijeme, a sada je prema pisanju izraelskih medija i potvrđeno da će nakon brojnih postavljenih uvjeta Madonna ipak stati na eurovizijsku pozornicu.

Na finalu ovogodišnjeg Eurosonga nastupit će jedna od najvećih zvijezdi današnjice - Madonna. Vijest je to koju su prenijeli brojni svjetski mediji iako službena potvrda EBU-a još uvijek nija stigla.

O nastupu pop dive u Izraelu šuška se već neko vrijeme, a sada je potvrđeno i da će nakon brojnih postavljenih uvjeta Madonna ipak stati na eurovizijsku pozornicu. Naime, Madonna je inzistirala da bude posebna gošća, a postavila je i nekoliko uvjeta koje su organizatori morali ispuniti. 

Poseban uvjet stavljen je i pred Madonnu pa ona tako neće izvesti svoju novu pjesmu.  - Naziv pjesme izazvao bi političke konotacije pa smo sklopili dogovor kako će tu pjesmu izbaciti - rekli su organizatori.

Madonna će tijekom nastupa izvesti dvije pjesme i za to će dobiti iznos od vrtoglavih deset milijuna kuna. Troškove njezinog nastupa, ali i puta snosit će  jedan od najbogatijih i najutjecajnijih poslovnih čovjeka, milijarder Sylvan Adams. 

– Vjerujem kako će njezino sudjelovanje na ovom događanju donijeti veliki uspjeh Eurosongu i brendiranju Izraela u svijetu – izjavio je Adams povodom potvrde njezinog nastupa u Tel Avivu, prenosi Eurosong.hr.

Madonna će navodno u Tel Aviv stići četiri dana prije finala, zajedno s ekipom od čak 60-tak članova.

Pogledajte i što Jacques kaže o pobjedi Roka Blaževića. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

PE
PetiElement
23:00 08.04.2019.

Ne loš potez.. godinama ne gledam eurosong jer je kvaliteta ispod svake razine, ali evo, njezin nastup ću svakako pogledati.. legenda.. Iako, s druge strane, razočarana sam da se uopće želi pojaviti na ovakvom mjestu, ali ok, novac je u pitanju.. valjda

DU
Deleted user
02:09 09.04.2019.

Još jedan razlog da ne gledam taj freak show.

SE
serđo12
23:16 08.04.2019.

Eurosong je bio na zalasku ,ali nakon ovog ce opet zazivjeti i cijeli svijet ce ga ponovno gledati !Slijedeći neka bude u Pekingu jer kinezi imaju puno para pa dovedu jaka imena !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije