modna savjetnica

Madonni se nimalo ne sviđa što je Lourdes obrijala glavu

madonna
Pixsell
03.08.2012.
u 11:13

– Uvijek je pitam izgledam li dobro u nečemu, a ona mi bez zadrške kaže ako joj se nešto ne sviđa. Dobar je kritičar – ističe Madonna. Smatra da bi žene trebale biti ponosne na sebe i na svoj izgled.

Iako je i sama tijekom karijere svako malo mijenjala izgled i imidž, Madonna isto ne odobrava kod svoje 15-godišnje kćeri Lourdes.

Kraljici popa ne sviđa se što je njena kći obrijala glavu.

– Moja kći ima vrlo čvrste stavove i zna što joj se sviđa. Ima smisla za modu i sviđa mi se kako se odijeva. Ipak, ne slažemo se uvijek. Ne sviđa mi se što brije glavu, ali njoj se to jako sviđa – rekla je 53-godišnja pjevačica za Marie Claire. Rado prima modne savjete od svoje mezimice.

– Uvijek je pitam izgledam li dobro u nečemu, a ona mi bez zadrške kaže ako joj se nešto ne sviđa. Dobar je kritičar – ističe Madonna.

Smatra da bi žene trebale biti ponosne na sebe i na svoj izgled i da se nikad ne bi trebale ispričavati zbog svog izgleda i stavova.

– Ono što ženu čini predivnom njena je samouvjerenost i snaga da bude svoja – smatra Madonna.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Maroje2312
17:55 04.08.2012.

Dobro da je mala još pri pameti, budući tko joj je mater.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije