kao Marie Antoinette

Madonnin raskalašeni rođendan: Što je starija, to se bolje zabavlja

madonna
Foto: Instagram
1/8
19.08.2013.
u 19:04

Madonna je svoj 55. rođendan proslavila u velikom stilu na Azurnoj obali, a fotografije je objavila na Instagramu

Što je starija, čini se kako se kraljica popa sve bolje zabavlja. Madonna je svoj 55. rođendan proslavila u velikom stilu na Azurnoj obali, uz djecu Lourdes i Rocca te novog dečka Brahima Zaibata.

Odjevena poput Marie Antoinette, pop ikona je fotografije objavila na Instagramu, uz potpis s tipfelerom ''Možda smo pojeli previše topte. No, sve što mogu vidjeti na svojoj rođendanskoj zabavi je ljubav''. Uskoro je Madonna uočila svoju pogrešku te je nadopisala: ''Možda sam popila previše šampanjca. Mislila sam napisati torte''.

– Sjajna zabava sinoć – nadopisao je jedan od njenih uzvanika ispod fotografija.

>>Slavi rođendan - izgleda li vam Madonna kao da joj je 55?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije