MALA MABEL

Maja Lena Lopatny otkrila koliko ju je promijenilo majčinstvo: 'U meni je trenutačno erupcija emocija'

Foto: Instagram
1/16
09.10.2024.
u 22:00

Od prvog trenutka kada su je stavili na mene, zaljubila sam se u svoju Mabel. Cijeli moj svijet je fokusiran na nju i našu obitelj. Naravno, kao i svaka novopečena mama, i ja se susrećem s brojnim izazovima majčinstva. Teža faza bili su grčevi, ali to je sad iza nas. Noću jako lijepo spava i to je velika stvar, kazala je Maja Lena

PR stručnjakinja i diplomirana novinarka Maja Lena Lopatny i njezin partner Karlo Šeparović u lipnju ove godine postali su roditelji malene djevojčice, kojoj su nadjenuli ime Mabel. Maja Lena objasnila je kako to znači "moja lijepa" na francuskom, te da joj se odmah svidjelo. Sada je za Story i otkrila kako se osjeća kao majka.

- Pojavili su se osjećaji za koje nisam mogla ni zamisliti da postoje. Promijenila mi je potpuno pogled na svijet. Svaki dan me uči koliko je majčina ljubav bezgranična i koliko može rasti. Nikada nisam mogla ni zamisliti da nekoga možeš toliko voljeti. U meni je trenutačno erupcija emocija. Od prvog trenutka kada su je stavili na mene, zaljubila sam se u svoju Mabel. Cijeli moj svijet je fokusiran na nju i našu obitelj. Naravno, kao i svaka novopečena mama, i ja se susrećem s brojnim izazovima majčinstva. Teža faza bili su grčevi, ali to je sad iza nas. Noću jako lijepo spava i to je velika stvar. Nedavno se počela smijati i kada vidim taj osmijeh, cijeli svijet stane, rekla je Maja Lena i dodala kako Mabel obožava i baku Miu Begović. 

- Baka Mia je obožava i stvarno je divna, baš kao i druga baka Dubravka. Mabel ih obje jako voli, stalno im se smije. Puno su mi pomogle u prvim danima jer sam rodila carskim rezom pa je oporavak bio malo zahtjevniji, rekla je i dodala kako puno pomaže i tata Karlo. 

GALERIJA: Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

1/54

- Mabel ima predivnog tatu. Odabrala sam joj najboljega mogućeg na svijetu. Beskrajno je voli i ništa mu nije teško. Radio sve zajedno, a u nekim je stvarima i vještiji od mene. U potpunosti se od prvog dana mogu osloniti na tatu i na bake. Sjajno sve funkcionira, rekla je i dodala da je tužna što unučicu nije doživio njen tata Roland Lopatny.

- Jako tužnom čini me spoznaja što je moj tata nije imao priliku upoznati. S tim se jako teško nosim. Moj tata će zauvijek živjeti kroz mene jer je upravo odgoj njega i mame mene oblikovao da budem ovakva kakva jesam. Takav odgoj želim prenijeti na svoje dijete, kazala je. 

Podsjetimo, sredinom rujna Maja je objavila predivnu fotografiju s malenog otočića Vrnika pokraj voljene joj Korčule kako pozira na molu uz more sa svojom princezom u naručju, a dok ju je sakrila svojom dugom bujnom plavom kosom.  - Moje si more - napisala je Maja Lena Lopatny koja je 11. rujna proslavila i svoj rođendan, a na društvenoj je mreži napisala kako joj ništa više ne treba od njezine kćerkice koju bezuvjetno obožava i voli. 

VEZANI ČLANCI: 

Odjenula je bijelu pletenu haljinu i bila je bosa, baš poput morske vile s kćerkicom u ruci... Ovaj predivni prizor majke i djeteta izazvao je pregršt pozitivnih reakcija pratitelja na Instagramu. " Tako joj je nedavno i majka glumica Mia Begović komentirala fotografiju s unučicom. Begović je pored fotografije njezine kćeri i unuke stavila: - Sirena i Biser - uz što je priložila emotikone srca i zaljubljenog pogleda. Neki od ostalih komentara bili su: - "Savršena fotka. Uživaj s bebom", "Dvi perle", "A lipih i šesnih cura", "Ljubavi moje, predivne ste", "Ti blistaš, a bebica je najslađa" - poručili su oduševljeni pratitelji.

VIDEO: Popularna Lile opisala je svog savršenog muškarca i osvrnula se na preljub

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije