važan dan

FOTO Maja Šuput ima razloga za slavlje! Vrckava pjevačica za ovu posebnu priliku otkrila da ispod sakoa nema ništa

Foto: Instagram screenshot
1/32
22.09.2024.
u 16:17

Maja je za rođendan odabrala crno odijelo i bijele štikle, kosu je lagano uvila, a čini se kako će proslava sva biti u ružičastim tonovima s obzirom na to da je takav cijeli prostor oko nje. U objavi koju je istaknula pjevačica je ubacila nekoliko fotografija, a kako galerija odmiče Maja se sve više opušta.

Naša pjevačica Maja Šuput danas ima vrlo dobar razlog za slavlje. Naime, Maji je danas rođendan, a tim povodom se javila već jutros i otkrila kako je odlično raspoložena. ''Moj je rođendan! 45., ali tko još broji?'', napisala je u opisu i dodala da danas slavi. Maja je za rođendan odabrala crno odijeli i bijele štikle, kosu je lagano uvila, a čini se kako će proslava sva biti u ružičastim tonovima s obzirom na to da je takav cijeli prostor oko nje. U objavi koju je istaknula pjevačica je ubacila nekoliko fotografija, a kako galerija odmiče Maja se sve više opušta.

Na prvoj fotografiji tako se može vidjeti njezin sako u potpunosti zakopčan, na drugoj je već više istaknut njezin dekolte, a na ostalim fotografijama ga sve više i više skida te ima zagonetni osmijeh. Maja je tako otkrila da ispod sakoa nema ništa, a u pozadini se osim ružičaste boje izdvaja i veliki buket koji je, čini se, dobila na poklon. 

Maja je, čini se, svoj veliki dan dočekala radno i to nastupom u Splitu, a otkrila je i kako ju je hotel u kojem je odsjela iznenadio povodom rođendana. U sobi ju je dočekao buket ruža i mnoštvo balona. Osim toga, Maja je već pokazala i tortu s kojom slavi, a pored nje je pozirao njezin sin Bloom koji je nestrpljivo iščekivao svoj komad slastice. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica i ovo ljeto provela je radno. Gotovo svaki vikend je imala nastupe, a na društvenim mrežama je pokazala i dane odmore koje bi provela sa svojom obitelji, sinčićem Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovim. Maja svakodnevno oduševljava svoje pratitelje na društvenim mrežama objavama s njezinim trogodišnjim sinčićem Bloomom. Nedavno je Zagrepčanka podijelila videozapis na kojem dječak pokazuje svoje glasovne sposobnosti i tako potvrdila da krv nije voda.

S radija u automobilu čuje se pjesma ''Beauty and a Beat'' Justina Biebera i Nicki Minaj, a Bloom je pjevušio tekst hita koji na platformama broji milijune slušanja. Zanimljivo, Bloomova frizura podsjeća na Bieberovu iz mlađih dana. "Ono kad te baš pogodi pjesma", napisala je ponosna mama u opisu objave u kojoj je njezin sin ponovno naišao na mnogobrojne komplimente Majinih obožavatelja. "Koliko dijete već ima osjećaja za muziku, rođena buduća zvijezda", "Ručice, pokreti, ritam, frizura, sve u jednom", "Rođeni glazbenik. Vidi se da osjeća za glazbu", "Ima ritam u krvi. Majo, to treba poticati", pisali su pratitelji pjevačici, a jedan je čak predložio da se dogovori duet Blooma i Albe, kćerkice Petra Graše: "Odmah dogovoriti duet s malom od Graše... Oboje su rođeni glazbenici... Presladak je", glasi komentar.  

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije