Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi izazov

Maja Šuput iznenadila fanove novom objavom: ‘Konačno vam otkrivam dugo čuvanu tajnu‘

Foto: Instagram
1/14
04.04.2024.
u 13:15

Naime, riječ je o lutkicama 'Majushka Fashion Dolls'. Kako piše pjevačica u svojoj objavi na Instagramu, u kolekciji će biti 21 lutka, a dolaze s raznim dodacima.

Pjevačica Maja Šuput nedavno je predstavila novu pjesmu 'James Bond', a sada se pohvalila novim poslovnim pothvatom. Naime, riječ je o lutkicama 'Majushka Fashion Dolls'. Kako piše pjevačica u svojoj objavi na Instagramu, u kolekciji će biti 21 lutka, a dolaze s raznim dodacima. 

"Dragi moji, s nestrpljenjem sam čekala današnji dan da vam konačno otkrijem dugo čuvanu tajnu. Konačno vam mogu predstaviti Majushka Fashion Dolls. Vjerujem da će svaka princeza naći neku za sebe od čak njih 21. Da, dobro ste pročitali, pripremili smo 21 lutkicu. Tako će tu biti puno različitih stylinga: osnovne lutke, Jeans kolekcije, Fashion modela, Superstar linije, Majushka na biciklu, u kabrioletu, s kolekcijom haljina, s modnim dodacima, ekstra dugom kosom... Uvjerena sam da će svaka djevojčica pronaći Majushku za sebe", napisala je u objavi na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Maja je s lutkicama pozirala u ružičastoj haljini, te je pokazala neke primjerke iz kolekcije. 

VEZANI ČLANCI:

Nedavno je objavila pjesmu "James Bond", a nakon toga je gostovala u IN magazinu gdje je govorila o ovoj pjesmi, koncertima, svojoj obitelji, ali i otkrila koji je njezin neostvareni san. Pjevačica i poduzetnica u novom je spotu pokazala i svoje plesno i glumačko umijeće pa istaknula da je samo jednom glumila u mjuziklu, ali da bi se voljela još okušati u glumi.

FOTO Pogledajte kako je Maja Šuput izgledala 2001.! Danas je ni majka ne bi prepoznala

1/28

- A imala sam samo jedan mjuzikl, Footloose, ali sam bila glavna uloga, to ne smijemo zanemarit. Čekam svoju sljedeću ulogu! Pa voljela bih. Ta gluma je meni uvijek bila neostvareni dio u karijeri, ali kad si pjevač stalno nešto glumataš pred kamerom, pa lijevo pa desno! Iako je nama to prirodno i normalno, opet moraš malo glumatat! - kazala je Maja.

VIDEO Komentari ne staju: Naš glumac koji je napustio grad i preselio se na selo snimljen kako kosi travu bez majice

Komentara 2

KO
Konan
09:37 05.04.2024.

Kako ta zena dobro objavljuje..svijetski

Avatar Moodleen
Moodleen
17:32 04.04.2024.

Prošlo podne i tek sad šuputovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije