Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Maja Šuput javila se iz Španjolske i pokazala kako se Bloom kupa u kupaćima čija cijena će vas iznenaditi

Foto: instagram
1/25
19.05.2024.
u 08:00

Svu pozornost ukrale su njegove kupaće hlačice. Nosio je crvene kupaće modne kuće Versace, koje se na stranici prodaju za oko 900 eura.

Pjevačica Maja Šuput opet je s obitelji otputovala na odmor. Velika radoholičarka ovog se puta sa suprugom Nenadom i sinom bloomom uputila u Španjolsku, a već nekoliko dana objavljuje bajkovite fotografije. Na jednoj od objava koje je podijelila istaknula je i svoju odličnu liniju i obline, a posebno je za oko zapeo duboki dekolte koji je imala.  - Šetam ovim predivnim gradom - istaknula je te pozirala u sivoj kombinaciji, a kasnije je i skinula jaknicu. "Zgodna Maja", "Fantastično", pisali su joj pratitelji. 

Maja je sada pokazala i kako uživaju u kupanju i sunčanju, a jedan detalj posebno je privukao pozornost. Naime, pjevačica je podijelila niz novih fotografija na kojima vidimo kako uživa sa svojom obitelji, a na jednoj od fotografija bio je i sinčić Bloom koji je uživao u morskim radostima. No, svu pozornost ukrale su njegove kupaće hlačice. Nosio je crvene kupaće modne kuće Versace, koje se na stranici prodaju za oko 900 eura. Fotografije pogledajte OVDJE.

VEZANI ČLANCI: 

 

Inače, Maja često dijeli obiteljske fotografije i one s putovanja, a nedavno je otkrila i da njezin sin voli putovanja.  Mališan se na rubu suza žalio kako neće ići kući, već da želi ići na put.  "Na PUUUUT!!!! Samo na put... Samo ne doma. Molim sve istomišljenike koji se uvijek ovako osjećaju da se jave", napisala je Maja uz video. "Slatkiš. Totalno ga razumijem. Doma ga svi znaju", "Ja poslije svakog putovanja na putu do kuće", "Presladak je. Dakle dijete zna što želi. Navika od mame stalno na put i dobro", "Totalno ga razumijem slatkiš mali, tako se i ja osjećam kada se moram vratiti s puta kući", "Božee koja slatkoća, hoće na put i gotovo", "Kakav lik, presladak je", "Mamina kopija", bili su neki od komentara Majinih obožavatelja.

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

1/113

VIDEO Ravnatelj KBC-a Zagreb zahvalio Baby Lasagni na donaciji

Komentara 10

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
10:38 19.05.2024.

zastita djece od strane "baba" Ltd & Co?

PO
Poletarac101
10:51 19.05.2024.

Fasciniran sam...volio bih svaki dan pvkve "divne" vjesti

1Z
1zac1
11:55 19.05.2024.

katastrofa!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije