Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAJOPUŠTENIJE LJETO IKAD'

Maja Šuput otkrila gdje je nakon što se družila sa Severinom na ljetovanju

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/16
16.08.2020.
u 11:32

Kolegice s estrade Maja Šuput i Severina Kojić družile su se na Korčuli prije sedam dana. Podsjetimo, Severina je prije dva dana objavila na Instagramu da je pozitivna na koronavirus.

Najopuštenije ljeto ikad - napisala je prije sedam dana pjevačica Maja Šuput ispod fotografije s Instagrama na kojoj je pozirala s kolegicom Severinom Vučković, bivšom Kraljicom Hrvatske i vlasnicom modnog portala Ivom Radić te vlasnicom karlovačke tvrtke Fest Anitom Tuček. Njih četiri su se zabavljale na Koručuli samo danima prije nego što je Severina objavila da je pozitivna na koronavirus.

Maja Šuput
1/9

- Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test - napisala je Seve u Instagram objavi te dodala:

"Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija", zamolila je.

Nakon toga, Šuput se nije dala smesti uživati na ljetovanju pa je tako morsku avanturu nastavila u Istri gdje se sa suprugom Nenadom susrela s Markom Grubnićem na večeri koju je organizirao Boris Ružić. Uživaju u jednoj istarskoj vili gdje redovito poziraju uz bazen ili kuhinju, koju Maja u svojim Instagram pričama opisuje kao onu iz snova i vjerojatno tip kuhinje u kakvoj bi i ona skuhala neki obrok.

Foto: Instagram screenshot

Osim što se voli dobro zabavljati i hedonistički uživati u životu, Maja danas ima razlog za posebno slavlje. Naime, danas je njoj i suprugu Nenadu Tatarinu treća godišnjica veze, a u posebnoj objavi odlučila mu je čestitati na tome.

- Prije točno 3 godine ušao si u moj život potpuno neočekivano, kad sam se najmanje nadala... iako je prošlo samo 3 imam osjećaj kao da se znamo cijeli život, a točno toliko ti želim da provedeš sa mnom Sretna ti godišnjica ljubavi moja - napisla je ispod fotografije.

Foto: Instagram

 Vjenčali su se nakon gotovo dvije godine veze u svibnju 2019. u Istri, a na svadbi su bili njezin najbolji prijatelj i stilist Marko Grubnić, dok joj je vjenčana kuma bila Lana Gadžo Čermak.

Ključne riječi

Komentara 5

VE
Vepartapir
16:17 16.08.2020.

Koja je to vila? Zazidat i ne dati van. Da nam omladina ne zivi u oblacima i zabludi zbog ovakvih spodoba

DH
dalibor.hren
13:42 16.08.2020.

Bivša kraljica Hrvatske!? Sve je to za ludaru!

AD
adler77
13:03 16.08.2020.

Odkut 💸

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije