JAHAO KONJA

Maja Šuput pokazala kako je sinu Bloomu ispunila veliku želju: 'Danas smo u većem problemu'

Foto: Instagram
1/8
11.08.2024.
u 00:15

'Ispunjena još jedna želja i ispunjeno srce svima', napisala je pjevačica pored fotografija na kojima mališan jaše konja i otkrila kako Bloom ima i druge želje.  'Do jučer je želio psa, danas smo u većem problemu', napisala je pjevačica i nasmijala svoje pratitelje

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je otkrila kako su suprug Nenad Tatrinov i ona njihovom sinu Bloomu ispunili veliku želju. 
Maja je na Instagramu objavila snimke na kojima Bloom jaše konja, a kako se može jasno vidjeti, ovim je iskustvom bio jako zadovoljan.

'Ispunjena još jedna želja i ispunjeno srce svima', napisala je pjevačica pored fotografija i otkrila kako Bloom ima i druge želje. 
'Do jučer je želio psa, danas smo u većem problemu', napisala je pjevačica i nasmijala svoje pratitelje.

'Čini se da ćete morati kupiti malo većeg psa', 'Ma k'o mu ne bi kupio!' i 'Mogao bi to biti budući alkar!', komentirali su njeni pratitelji.
Šuput na društvenim mrežama često objavljuje zajedničke trenutke sa sinom, a nedavno je pokazala i kako su posjetili 'Dinopark Funtane'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

- Dan s dinosaurima - napisala je u opisu objave u kojoj ona i Bloom šeću parkom držeći se za ruke, poziraju na drvenim mostovima i educiraju se o različitim vrstama dinosaura, a dječak se u jednom trenutku podružio s kozama. Pritom je na sebi nosio komplet iz Zare, dok je njegova majka za ovu prigodu odabrala laganu ljetnu bijelu haljinu i udobne Louis Vuitton papuče. Ovaj dinamični duo dobio je mnoštvo pozitivnih komentara, no nisu svi djelili jednako oduševljenje. Naime, dio pratitelja zasmetala je Bloomova frizura.

GALERIJA: Pogledajte odličnu atmosferu na koncertu Thompsona, Zečića i Mate Bulića

1/36

"Majo daj malom ošišaj tu kosu,stvarno je sad već ko curica, bio bi sladak i bez te duge kose ..ipak je on dečko", napisala je jedna pratiteljica i izazvala buru komentara. "Hm, jel' to onda znači kada neka žena na primjer boluje od raka i izgubi kosu izgleda kao muškarac?", stala je u obranu Maje i Blooma druga pratiteljica.

VEZANI ČLANCI: 

Bilo je i onih koji su pjevačicu usporedili s poznatom svjetskom glumicom: "Hajde mame ne oponašajte Angelinu Jolie....ošišajte djecu da budu dečki", tako da je trogodišnjakova dužina kose postala glavni predmet rasprave na objavi o obiteljskom odmoru.

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
19:48 11.08.2024.

Vućić, Šumput, Džoković... Vućić, Šumput, Džoković... Vučić, Šumput, Džoković... Iz minute u minutu, iz dana u dan!

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
11:17 11.08.2024.

Već vidim da će se mali u budućnosti naći u problemu je li on, ona ili they/them

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije