bivša djevojka Erosa Ramazzottija

Srpska manekenka udala se za zvijezdu 'Top Guna' u luksuznoj vili, fotografije s vjenčanja objavio i Vogue

amfAR Gala - LA
Foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA
1/6
20.07.2022.
u 07:58

Nina Seničar i Jay Ellis u vezi su od 2015. godine,a tek su je 2017. i javno potvrdili.  U studenom 2019. godine postali su i roditelji djevojčice Nore Grace.

Srpska glumica, manekenka i voditeljica Nina Seničar (36) uplovila je u bračnu luku s dugogodišnjim partnerom, američkim glumcem Jayom Ellisom (40) koji glumi u filmskom hitu Top Gun: Maverick. Vjenčanje se održalo još 9. srpnja u Toskani, a fotografijama tog velikog dana Nina se pohvalila tek sada na svojim društvenim mrežama. 

- Od 9. srpnja 2022. do zauvijek - napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira s novopečenim suprugom u bajkovitoj vjenčanici brenda Dolce&Gabbana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Fotografije s vjenčanja objavio je i  ugledni modni magazin Vogue na svojim društvenim mrežama.  "Nakon što su se njihovi planovi više puta mijenjali usred pandemije i rasporeda snimanja, par se vjenčao u vili u Toskani okruženoj vinogradima i maslinicima", piše Vogue na svojoj stranici. 

- Oduvijek smo se željeli vjenčati u Italiji jer je odlazak u tu državu bilo naše prvo zajedničko putovanje - pojasnila je Nina. Upravo iz tog razloga Nina i Jay krenuli su još u lipnju 2019. godine tražiti lokaciju za svoje vjenčanje putujući tjedan dana od Rima preko Toskane do Puglie i krajnjeg jugoistoka zemlje i usput razgledavajući oko 15 mjesta i vila. Na kraju su se smjestili u Villu Mangiacane, imanje okruženo vinogradima i maslinicima u gradiću San Casciano u Toskani. Par je u vezi od 2015. godine,a tek su je 2017. i javno potvrdili.  U studenom 2019. godine postali su i roditelji djevojčice Nore Grace. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Inače, Ninin suprug u hit filmu Top Gun: Maverick tumači poručnika Reubena 'Payback' Fitcha, dok je ona sama posljednju zapaženu holivudsku ulogu odigrala u filmu Papilon. Podsjetimo, Nina je karijeru počela na talijanskoj televiziji, a 2006. bila je u vezi s Erosom Ramazzottijem, s kojim je nakon prekida ostala u dobrim odnosima. Mediji su je svojedobno povezivali i s Novakom Đokovićem, no ona te navode nikada nije potvrdila. 

- Ljudi pričaju sve i svašta. Ja ih čak i razumijem. Ali neukusno je u takav kontekst stavljati dvije osobe od kojih je jedna u braku, a druga u ozbiljnoj vezi - rekla je svojedobno za srpski Story.

VIDEO Slavne zvijezde odmaraju na Jadranu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:22 20.07.2022.

A ja mislio - Tom Cruise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije