atraktivna pjevačica

Maja Šuput ponovno očarala u luksuznom badiću: 'Ti živiš tri života'

Foto: Instagram
1/12
16.01.2023.
u 12:46

Pjevačica Maja Šuput je pozirala pored bazena u luksuznom resortu na Mauricijusu, a pratitelji su na njoj primijetili kupaći kostim marke Versace koji joj je istaknuo zavidnu liniju.

Glazbenica Maja Šuput Tatarinov (43) već tjedan dana sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom uživa na Mauricijusu, otočnoj državi u jugozapadnome Indijskome oceanu, odakle svakodnevno objavljuje fotografije koje u pratiteljima izazivaju zavist, a to pokazuju i u komentarima. I dok je u Hrvatskoj vrijeme hladno, a sada i snježno, na Mauricijusu je sunčano i vruće. 

Posljednja fotku koju je podijelila s obožavateljima jest ona na kojoj pozira pored bazena u Versace kupaćem kostimu kojeg često nosi. Preko njega prebacila je široku bijelu košulju. Pratitelji su bili oduševljeni fotografijom te su joj ostavljali vatrene emotikone i srca. Na stranicama Versace brenda ovaj se kupaći kostim može naći za 294 eura. Kupaći kostim s crtom preko struka naglasio joj je zavidnu liniju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Jutro, kod nas snijeg", "Je** se tebe, ti živiš tri života.. a tako i treba, kad možeš uživaj, svaka čast", "Divan kupaći", pisali su pratitelji. 

Maja sa svojom obitelji često putuje, a za Mauricijus su se odlučili odmah nakon Nove godine koju je pjevačica i ove godine proslavila radno.

VIDEO>>Fotografije naših glumaca kako kleče postale su hit na Internetu, a zna se i zašto su na koljenima

Komentara 2

VI
vino
13:43 16.01.2023.

Što je previše, previše je pa i za ovu ženu od plastike koju stalno netko gura na mjesto koje joj ne pripada . Zar nema uzoritijih žena i obitelji o kojim bi vrijedilo pisat? Hrvatska žalosna medijska žabokrečina!!!

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
19:14 16.01.2023.

Kad osnujem vlastiti portal zvat ce se forumla.freeforums.net i tamo cemo pisati samo o nebitnim stvarima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije