svađa ih udaljila

Majka Eltona Johna još nije upoznala svog unuka

'Elton John \'Greatest Hits Live\' concert tour stop at the Ted Constant Center, Virginia, USA.  Photo: Press Association/Pixsell'
'E.M.Press Association/Pixsell'
28.04.2011.
u 09:41

Elton se s majkom Sheilom Farebrother posvađao prije tri godine nakon što je ona u intervjuu Barbari Walters kritizirala Eltonova partnera Davida Furnisha.

I dok se Elton John medijima hvališe kako konačno uživa u ulozi oca, njegova četveromjesečnog sina Zacharyja još nije imala priliku poznati njegova 86-godišnja majka Sheila Farebrother. Razlog je velika svađa majke i sina koja je izbila prije tri godine kad je Sheila u intervjuu Barbari Walters komentirala Eltonova partnera Davida Furnisha na način koji se nije nimalo svidio njenom sinu.

– Elton me zauvijek udaljio iz svog života. To je za mene vrlo bolna  tema o kojoj se ne bih izjašnjavala – izjavila je povrijeđena baka malog Zacharyja koji je na svijet došao prošlog Božića.

– Sa svojim klijentom nikad nisam razgovarao o tome je li u kontaktu sa svojom majkom. Ona je vrlo draga dama, ali također vrlo stara i krhka – izjavio je pjevačev glasnogovornik.

Komentara 1

PI
prava istina
10:12 28.04.2011.

Pa naravno da je majka razočarana. Koja nebi?! Jadna ona koja ga je takvog rodila. Neznam da li bi svoje dijete prihvatila kao nastranu osobu. Premda bi za svoje dijete i život dala ali bi se u tom slučaju pokušala povući i zaželjeti mu samo da poživi i da mu to njegovo dijete ne zadesi ista sudbina koja se je njoj desila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije