Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna ruža

Majka Kadrije odlazi na Muratov grob i tamo ju čeka neugodno iznenađenje

crna ruža
Foto: Promo
1/6
02.01.2015.
u 16:09

Mogućnost da je Murat i dalje živ progoni Kendala poput noćne more

Asim dolazi Kendalu i postavlja mu pitanja kojih se Kendal najviše boji.

Šokiran pitanjem koje mu je Asim postavio, Kendal diže ruku na njega, no u pravom trenutku stiže Emine i brani ga od njega.

Emine ispituje Asima što se dogodilo s Kendalom, no Asim joj ipak ne otkriva pravu istinu.  Mogućnost da je Murat i dalje živ progoni Kendala poput noćne more.

Kendal ne zna što da učini pa odlazi k Ozlem i traži objašnjenje od nje. Ozlem je vidjela da Kasimov plan funkcionira te se počne drukčije ponašati prema njemu. Ebru se susreće s posve neočekivanim iznenađenjem. Oguz nastavlja svoju istragu o Muratovoj smrti te se susreće s posve neočekivanim rezultatima. Melek je odlučila slijediti svoje snove te se u vezi s time oslonila na Ebru.

Majka Kadrije odlazi na Muratov grob, no tamo nailazi na neugodno iznenađenje – netko je iskopao Muratov grob!

>>Baran pobjesni u trenutku kada Adu vidi sa Serdarom

>>Ozlem odvode u bolnicu, u konak dolazi poštar s pismom za Ebru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije