Bolno priznanje

Majku Justina Biebera seksualno zlostavljali od četvrte godine

pattie Mallette
19.09.2012.
u 17:59

– Kombinirala sam alkohol i drogu kako bih zaboravila na bol. Bila sam u depresiji – otkrila je Pattie

Majka Justina Biebera Pattie Mallette pokušala se ubiti samo par mjeseci prije nego što je ostala trudna s budućom pjevačkom pop-zvijezdom. Pattie je bila seksualno zlostavljana, zbog čega je posegla za alkoholom i drogom.

Mallette je otkrila da je prvi put bila zlostavljana kada je imala svega četiri godine.

- Kombinirala sam alkohol i drogu kako bih zaboravila na bol. Bila sam u depresiji - otkrila je Pattie u intervjuu koji je dala u emisiji "U.S. breakfast". Kazala je i da se cijelo vrijeme osjećala posramljeno te da je mislila kako je sama kriva za cijelu situaciju.

Rekla je i da su je svi nagovarali da pobaci jer je ostala trudna sa samo 17 godina, ali ona je od početka znala da dijete treba zadržati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije