KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU

Maknu li Tarika, ‘Milijunaša' će voditi Damir Markovina ili Popović Volarić

tarik filipović
pixsell
Autori: (tp, mc/VLM)
26.09.2009.
u 19:03

I dok jedna strana tvrdi da se jutros na sastanku na Prisavlju razmatralo hoće li umjesto Tarika Filipovića u voditeljski stolac sjesti Damir Markovina ili Janko Popović Volarić, druga smatra da su kazne drakonske i neopravdane, a Tarik bi, po njima, trebao ostati.

Danas ujutro Tarik Filipović bio je smijenjen s mjesta voditelja kviza "Milijunaša". Poslijepodne je već bila druga priča, a pravi će se rasplet doznati tek početkom sljedećeg tjedna. Odluka je povučena, u ponedjeljak će se sastati povjerenstvo koje do srijede treba odlučiti tko je pogriješio, doznajemo s HRT-a.

I dok jedna strana tvrdi da se jutros na sastanku na Prisavlju razmatralo hoće li umjesto Tarika Filipovića u voditeljski stolac sjesti Damir Markovina ili Janko Popović Volarić, druga smatra da su kazne drakonske i neopravdane, a Tarik bi, po njima, trebao ostati. Čak i vrh HRT-a, navodno, snažno pritišće direktora programa Domagoja Burića da povuče odluku. A ovaj pak, kako se priča, za to ne želi ni čuti.

Ponukan Tarikovom primjedbom u emisiji od 24. rujna "Ta bolnica u Klaićevoj trebala bi biti cijela u zlatu koliko su dobili humanitarne pomoći... ne znam gdje je završio sav taj novac" Burić je, hijerarhijskim redom, smijenio i kaznio cijelu ekipu. Smatra ih odgovornima jer tu primjedbu nisu izbacili iz unaprijed snimljene emisije.

- Rano je za komentiranje jer o svemu tome znam koliko i vi. No, situacija je toliko apsurdna, čini mi se gotovo nemoguće da bi bila istinita. Nisam htio nikoga uvrijediti. Pa uvijek sam sudjelovao u akcijama za tu bolnicu. Neću ništa govoriti dok me netko ne pogleda u oči i kaže mi kako stvari stoje - izjavio je Tarik.

S HRT-a nitko nije želio komentirati ovu odluku. No njihova Služba za gledatelje navodno je i prije često zaprimala pritužbe na Tarikove komentare upućene natjecateljima, pa je ovo bila kap koja je prelila čašu Burićeva strpljenja.

Ključne riječi

Komentara 58

LU
luce22
19:31 26.09.2009.

I ja imam utisak da za bolnicu u Klaicevoj skupljaju donacije godinama. Zasto je grijeh to primjetiti???

FI
Fieldhockey
19:36 26.09.2009.

Svi znamo da donacije završavaju svugdje, a ne tamo gdje trebaju. Tarik je samo bio GLAS NARODA! Bravo za hrabrost!

PR
prestran
19:22 26.09.2009.

Samo su čekali da mu nešto smjeste. Tarik je sve ono što bi trebao imati voditelj kviza- erudit i šarmantan kozer. U Hrvatskoj ne postoji konkurencija za njega. Ono što bode desničare na televiziji je iz iste kuhinje koja jeje oduzela Lejli Šehović titulu Mis Hrvatske, a svi znamo što je to. Ne bih se iznenadio da vidim uskoro Dujmovića da nešto vodi na HTV!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije