odustala od škole

Malavijski radnici tuže Madonnu jer su zbog nje ostali bez posla

madonna
Pixsell
29.03.2011.
u 10:57

Malavijski radnici bijesni su jer neće dobiti ni novčića za ono što su napravili prije nego što je Madonna stopirala projekt koji je trebao omogućiti besplatno obrazovanje za 500 djevojčica

Pop kraljicu Madonnu, prema pisanju Daily Maila, čekaju dvije pravne borbe. Osam radnika iz Malavije tuže pjevačicu jer su izgubili posao nakon što je ona odustala od gradnje škole za djevojčice u toj afričkoj zemlji, dok je njezin Kabalah centar pod istragom zbog neplaćanja poreza.

Malavijski radnici bijesni su jer neće dobiti ni novčića za ono što su napravili prije nego što je Madonna stopirala projekt koji je trebao omogućiti besplatno obrazovanje za 500 djevojčica. Gradnja škole trebala se financirati iz sredstava Kabalah centra.

Odvjetnik radnika izjavio je da se pjevačica u roku od 14 dana mora pojaviti na sudu te da vjeruje da se priprema za “protunapad”.

Nagađa se da je za propast Madonnina projekta u Malaviji, zemlji u kojoj su rođeni njen sin David i kćer Mercy, kriva i istraga porezne službe.

Ključne riječi

Komentara 3

DI
duncan_idaho
12:39 29.03.2011.

budi IN, budi budallah, plati i dođi u centar kaballah

IR
ironyx
13:21 29.03.2011.

Neka im je.. neprofitna organizacija zeli financirati besplatnu skolu za djecu a oni je ganjaju za porez?!? Zeljela je uciniti dobro a oni joj tako uzvracaju. Neka sve sada izgube tako im i treba.... Netko u njihovoj vladi gleda kakoako bi sta ugrabio od nje i fucka mu se za obrazovanje djece.. zapravo djevojcica dakle i manje bitno za primitivce... to bi mi lako moglo liciti i na hrvatsku....

BO
bomba
14:20 29.03.2011.

ironyx Neprofina organizacija koja radi sa novcem i ne plaća porez. To su bogati izmislili kako bi svoj novac i tuđi okrenuli i sakrili ga od svojih poreznika. Primitivci, po tebi, poslali poreznike a ona digla nos. Osnivačima ovih organizacijaa nije pomoć drugima nego opet osobni interes, nešto malo se i napravi da narodu zamaže oči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije