Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženim sina

Mama Marica uzela stvar u svoje ruke i izbacila Renatu jer je prešutjela brak

Foto: Nova TV
1/3
03.05.2018.
u 14:45

Meni je u interesu da se Igor skrasi, da ima srodnu dušu s kojom će živjeti. Smatram da ne bi bila za mojeg Igora i ja donosim odluku da ćeš ti odstupiti, rekla je Marica Renati.

Kako je Igor na prošlim eliminacijama mami Marici jasno dao do znanja da neće izbaciti Renatu samo njoj iz inata, mama Marica iskoristila je situaciju dok nije bilo njezina sina te na svoju ruku odlučila izbaciti Renatu iz showa.

Dok su djevojke igrale badminton, Marica je odvela Renatu u šetnju kako bi popričala s njom za kraj. Najprije ju je pitala koje su njezine kvalitete, na što joj je Renata odgovorila: „Dobra sam u duši, vrijedna sam, starija jesam, neko iskustvo imam. Dobrota mi je glavni adut.“ Međutim taj odgovor nije zadovoljio mamu Maricu, pa ju je zanimalo koji je glavni razlog da je još uvijek sama. „U današnje vrijeme puno je narkomana, alkoholičara, teško je naći neku dobru osobu“, odgovorila je Renata, a Maricu je potom zanimalo je li joj nešto prešutjela.

Nakon što je Renata kazala da nije, Marica ju je dočekala: „Nisi li imala jedan brak iza sebe?“ „Ah, jesam, to sam zaboravila!“ odgovorila je Renata i ražestila nesuđenu svekrvu: „Zar se takve stvari zaboravljaju?“ iznenađena je bila Marica. Nakon što su malo popričale, mama je priopćila Renati da je izbacuje iz showa: „Meni je u interesu da se Igor skrasi, da ima srodnu dušu s kojom će živjeti. Smatram da ne bi bila za mog Igora i ja donosim odluku da ćeš ti odstupiti.

Renata se pokunjena vratila među djevojke koje su također bile iznenađene majčinom odlukom. „Nije ona ta koja odlučuje!“ kazala je Hanny, a Loredana joj je savjetovala da pričeka Igora i njegovu reakciju. „Renatu sam eliminirala, posao sam obavila, bolje da odem kući nego da sretnem Igora!“ kazala je mama i sa smiješkom otišla kući. Kada su se Višnja i Igor vratili, zatekli su šokirane djevojke, a vijest da je mama izbacila Renatu šokirala je i Igora, no ipak nije želio kontrirati mamin potez. „Zapravo se slažem s time. Bih li možda ja to povukao? Možda bih, možda ne bih, ali sada nije ni bitno. Mama me poštedjela jedne teške odluke“, zaključio je.

Za razliku od mame Marice, koja je odlučila sama izbaciti jednu djevojku, mama Ana svom je sinu Marku sugerirala da u ovom eliminacijskom krugu izbaci Draganu, međutim on je ipak ostao pri svojoj odluci i eliminirao Martinu. „Martina bi izišla prije ili poslije. Nismo kliknuli“, zaključio je. Dok Marko nije imao previše dvojbi, Elvisu je i ova eliminacija teško pala. Za vrijeme pecanja na jezeru s djevojkama pozvao je Miju u šetnju kako bi joj priopćio da ona ispada. „Moj je dojam da si jako pametna i snalažljiva cura . Par stvari koje mi se ne sviđaju jesu nepromišljena spontanost i nekakvo djetinjasto pristupanje razgovorima“, kazao joj je Elvis i zaključio:

„Ja bih tebe pustio doma. Mi možemo ostati u kontaktu, privatni život i dalje stoji, ali što se tiče ovoga, neizmjerno mi je teško, ali moram donijeti tu odluku.“ Miji eliminacija nije najbolje pala, a imala je i poruku za ostale djevojke koje ostaju u showu:
„Zašto ja kad sam bolja od svih njih? Prepušten je u njihove ruke i sretno im bilo. Moj savjet jest da se bore svjetski za njega jer treba znati s njim.“

Kako se nakon ovih eliminacija druženje prebacuje u domove kandidata, Adnan je smislio zanimljivu prezentaciju odluke. Okupio je sve djevojke i onoj koja ide s njim u Rijeku ponudio je zeleni koktel, dok je onoj koja napušta show dao crveni. Crveni koktel dobila je Tamara koju je eliminacija izbezumila. „Ovo je šok! Mislim da se on mene uplašio jer sam direktna, ali ne mogu protiv svoje prirode!“ izjavila je Tamara.

Što sve djevojke očekuje kada stignu u domove kandidata i njihovih majki, ne propustite doznati idućeg tjedna!

1/23
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije