U Samoboru

Manekenka i glumica Ema Kovač u tajnosti se udala za pet godina starijeg poduzetnika

Foto: Instagram
1/8
15.02.2023.
u 12:27

Ubrzo nakon vjenčanja Ema Kovač i Sandro Mur su otputovali na medeni mjesec i prve bračne dane će tako provesti u New Yorku i na Havajima

Manekenka Ema Kovač (28) i poduzetnik i vlasnik tvrtke Bellabeat Sandro Mur svoju ljubavnu vezu su okrunili i brakom, a potvrđuje to i promjena Eminog prezimena na društvenim mrežama gdje se sada potpisuje s prezimenom Mur.  Kako prenosi magazin Story, manekenka i pet godina stariji poduzetnik vjenčao se u tajnosti u samoborskoj Gradskoj vijećnici, a navodno Ema nije ni svoju mamu obavijestila kako će se vjenčati.

Ubrzo nakon vjenčanja mladenci su otputovali na medeni mjesec i prve bračne dane će tako provesti u New Yorku i na Havajima. Za njihovu vezu saznalo se u listopadu prošle godine i tada je Ema zbog nove ljubavi svoju talijansku adresu odlučila zamijeniti zagrebačkom.

U intervju koji nam je dala prošle godine u listopadu na naše pitanje o vezi s poduzetnikom Murom kratko je odgovorila: - Kao što su mediji već objavili, sretna sam trenutačno na tom polju, ali bih voljela privatni život zadržati za sebe i ostaviti vas bez daljnjih komentara. Kada su vam stvari jako bitne, ne pričate o tome puno, već držite samo za sebe, je l' tako! Ema je karijeru gradila u Italiji i Americi, a nakon što se prije tri i pol godine pojavila u jednom poznatom talijanskom televizijskom showu, gotovo preko noći postala je prava internetska senzacija, ali i miljenica slavnog talijanskog redatelja Paola Sorrentina.

Danas ta manekenka, influencerica, glumica i vlasnica ekološke linije kupaćih kostima ima 229 tisuća pratitelja na Instagramu, a posljednjih godina sve se više etablira i kao talentirana glumica. Na filmskom festivalu u Rimu prije nekoliko mjeseci je prikazan film "Lamborghini", koji prati životnu priču osnivača tog prestižnog brenda Ferruccia Lamborghinija, a Ema Kovač je u tom filmu utjelovila lik jedne od ljepotica u koje je Lamborghini bio zaljubljen.

VIDEO Nakon šale voditelja na račun Marije Šerifović, javila se i ona: 'Problem je u nedostatku talenta'

 

Ključne riječi

Komentara 3

WA
wannabenovinari
12:43 15.02.2023.

Sve sam se ponadao da je g. poduzetnik neki vodoinstalater, keramičar i sl. ali ništa od toga. Ljubav želi da poduzetnik ima fensi tvrtku i da ne sramoti svoju odabranicu statusom običnog šljakera. Eh, ta ljubav...

MA
Madrac09
12:48 15.02.2023.

Baš sam se iznenadio naslovom ovog članka , da je gospodin poduzetnik. Tko bi rekao, da ovakva žena ne želi djelatnika čistoće, policajca ili medicinskog tehničara? Sretno im bilo.

NO
Nolte
14:33 15.02.2023.

Ne razumijem. Zašto u tajnosti? Da Pernar slučajno ne prijavljuje i parove s razlikom u godinama većom od 3?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije