Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SINGL

Marei je ime koje ćete definitivno zapamtiti

Marei
Foto: Promo
1/3
21.05.2019.
u 12:00

- Glazbom se bavim veliki dio svog života. Pjevala sam u jednom bendu tri godine i za to vrijeme učila sam o sebi, učila sam o glazbi i shvatila što zapravo želim postići kroz glazbu. Tada sam odlučila da se želim okušati i u autorskom stvaralaštvu - kazala je Marei

MAREI je djevojka koja već godinama pjeva i predstavlja se kao izvođačica, a singlom “Mjesec” se prvi put predstavlja i kao autorica pjesama koje izvodi. Singl „Mjesec“ nastao je u suradnji s Danijelom Damjanovićem koji je zaslužan i za aranžman pjesme.

- Glazbom se bavim veliki dio svog života. Pjevala sam u jednom bendu tri godine i za to vrijeme učila sam o sebi, učila sam o glazbi i shvatila što zapravo želim postići kroz glazbu. Tada sam odlučila da se želim okušati i u autorskom stvaralaštvu. Počela sam pisati tekstove koji su mi prolazili kroz misli i nakon toga ih pokušavala uglazbiti. Sve sam to slala Danijelu koji je od toga napravio smislenu pjesmu  – rekla je Marei.

Prije ove suradnje, Marei je pod svojim imenom Marina Žužić predstavljena javnosti pjesmom “Ni noć za kraj” odnosno “Nije noć za kraj” autorskog tima Ines Prajo/Arjana Kunštek, koju je izvela na MIK-u 2015. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije