POSEBAN DAN

Marica iz 'Života na vagi' prekrasnom gestom iznenadila baku i djeda: 'Njih dvoje je teško ostaviti bez teksta, a danas mi je uspjelo'

Marica Korolija
Foto: RTL
1/10
08.09.2021.
u 08:00

- Meni je pala na pamet ideja da posudim auto koji je djed najviše, a mislim da i zadnji, vozio - objasnila je svoje iznenađenje Marica Korolija te se prisjetila da je ona najviše vremena u tom autu provela vozeći se u bunkeru s pokošenom travom za kravice.

Jedna od natjecateljica pete sezone showa 'Život na vagi' Marica Korolija (33) sa svojim je Instagram pratiteljima podijelila kako je iznenadila svoju baku i djeda. Naime, Marica je nedavno uredila svoju kuću: stavila je nove prozore i fasadu te uredila okućnicu, a sada je sve pokazala svom djedu i baki. Odlučila ih je i iznenaditi, a sama je priznala da ih je njezino iznenađenje ostavilo bez teksta što je jako teško. "Danas je bio poseban dan za mene i moju baku i djeda", napisala je te objasnila da je ona sredila kuću prije dva mjeseca te da je njezin djed izrazio želju da je posjeti, jer nije bio kod nje više od dvije godine. "Meni je pala na pamet ideja da posudim auto koji je djed najviše, a mislim da i zadnji, vozio", objasnila je svoje iznenađenje te se prisjetila da je ona najviše vremena u tom autu provela vozeći se u bunkeru s pokošenom travom za kravice. "Iznenađenje je uspjelo jer je njih dvoje teško ostaviti bez teksta, a danas mi je uspjelo", otkrila je Korolija te se zahvalila osobi koja joj je pomogla doći do tog auta. 

Foto: Instagram
Podsjetimo da se Marica nedavno pohvalila još jednim svojim uspjehom, a to je da je položila vozački CE kategorije, a prije toga je otkrila da je dobila posao u jednoj autoškoli. Dodajmo još da je Marica ušla u show 'Život na vagi' sa 134 kilograma, a napornim treniranjem i držanjem pravilne prehrane izgubila je 52,3 kilograma. Nakon završetka showa Korolija se nastavila držati svega naučenog te je izgubila još 18 kilograma. 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i i Ivana Paradžiković

Komentara 1

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
17:11 08.09.2021.

Marica ko Marica, uvijek je spremna iznenaditi i učiniti toplu ljudsku gestu. Svako dobro Mare👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije