VEČERA ZA 5 NA SELU

Marija dirnula gledatelje teškom životnom pričom: Svi su bili na mjestu mrtvi osim moje sestre. Njoj je otkazao mozak

Foto: RTL
1/4
21.04.2022.
u 19:03

Domaćica Marija Jelić (60) u ovotjednom je izdanju RTL-ovog showa ''Večera za 5 na selu'' oduševila svoje goste i za svoje delicije dobila visokih 38 bodova. Marija je radila u ugostiteljstvu kao konobarica i kuharica, a otkako je otišla u mirovinu posvetila se slikanju, izrađivanju ručnih radova, umjetnina i skulpturama te putovanjima i kuhinju.

Domaćica Marija Jelić (60) u ovotjednom je izdanju RTL-ovog showa ''Večera za 5 na selu'' oduševila svoje goste i za svoje delicije dobila visokih 38 bodova. Marija je radila u ugostiteljstvu kao konobarica i kuharica, a otkako je otišla u mirovinu posvetila se slikanju, izrađivanju ručnih radova, umjetnina i skulpturama te putovanjima i kuhinju.

U Zagreb je stigla 1975. godine iz Slavonije, a ispričala je svoju veoma tužnu životnu priču.

- Došla sam u Zagreb u srednju školu. Ovdje sam cijelo vrijeme bila sama, a onda je 1984. moja cijela obitelj imala prometnu nesreću. Cijela obitelj mi je poginula. Otac, majka, brat, sestra, moja kći i baka, svi su poginuli - ispričala je Marija za RTL te dodala:

- Svi su bili na mjestu mrtvi osim moje sestre. Odmah joj je mozak otkazao. Bila je u komi i nakon dva dana je umrla. Ostali su samo djed i majka koja se danas ne sjeća što se dogodilo. Oni su ostali živjeti u Slavoniji, a onda su kad je počeo rat došli kod mene u Zagreb - dodala je umirovljenica.

Njezina kći imala je samo dvije godine kada je preminula. Mariju je to slomilo, no naučila je život gledati s vedrije strane.
- Naučila sam da u životu nije sve tako crno i da na neke stvari ne možemo utjecati. Ja vjerujem u Boga. Bog za sve ima nešto - zaključila je Marija koja veselje pronalazi u svojim hobijima.

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao "zlom"!

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:28 21.04.2022.

Ne znaš koja emisija na rtl-u je gl.uplja...😒

Avatar lajavopseto
lajavopseto
19:57 21.04.2022.

Nije mi jasno ovo s majkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije