Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Marija Kolb kao Baby Lasagna raspametila žiri: 'Mislim da je ovo, bez pretjerivanja, jedna od najsličnijih imitacija'

Foto: Nova TV
1/84
05.05.2024.
u 22:50

- Htio sam uzeti moment da iskažem poštovanje prema Marijinom trudu da skine moje nespretne vokale i ponekad čudne pokrete. Hvala od srca što će me tako divna osoba predstavljati, iskazao je podršku Mariji Baby Lasagna

Fantastični nastupi, užarena atmosfera i nizanje glazbenih hitova obilježili su desetu epizodu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojoj je žiri imao posebno tešku odluku oko odabira pobjednika. Ipak, najveći broj bodova skupila je Marija Kolb koja je svoju prvu pobjedu upisala u ulozi ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika na Euroviziji – Baby Lasagne.

Izazovne pripreme za ovu dinamičnu točku Mariji je olakšao upravo Baby Lasagna koji joj je, osim korisnim savjetima, pomogao ohrabrujućom video porukom prije nastupa. „Htio sam uzeti moment da iskažem poštovanje prema Marijinom trudu da skine moje nespretne vokale i ponekad čudne pokrete. Hvala od srca što će me tako divna osoba predstavljati“, poručio je.

GALERIJA: Marija Kolb kao Baby Lasagna raspametila žiri: 'Mislim da je ovo, bez pretjerivanja, jedna od najsličnijih imitacija'

1/90

Energičnom koreografijom i jedinstvenim vokalom Marija je žiriju s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim' priuštila nastup za pamćenje, a svi su u njemu pronašli mnoge sličnosti s originalom. „Ista, znači ista“, komentirao je Mario Roth te dodao: „Znaš što mi se kod tebe najviše sviđa? Ti kao glumica svakom svom zadatku pristupaš vrlo profesionalno i ozbiljno, a to su odlike velikih ljudi. Bila si fantastična – maska 1/1, nastup 1/1 i njegova energija te sve što si mogla upiti, apsolutno si upila kao spužva“. Pohvalama se priključio i Goran zaključivši: „Mislim da je ovo, bez pretjerivanja, jedna od najsličnijih imitacija onome što bi se trebalo imitirati. Čestitam u svakom pogledu“.

Nimalo jednostavan zadatak gljiva je dodijelila Tomislavu Mariću ToMi koji je pred žiri stao kao jedna od najvećih glazbenih diva današnjice – Christina Aguilera. Iako nije skrivao da mu je ovo najteža transformacija dosad, ToMa je s pjesmom 'Candyman' uspio osvojiti naklonost žirija i publike. „Za svaki zadatak koji dobiješ vidi se ogroman rad, trud i rezultat, tako da svaka čast“ pohvalio ga je Enis.

U liku velike dive hrvatske estrade Tereze Kesovije nastupila je Antonia Dora Pleško s pjesmom 'Ni Me Stra', rekreirajući nastup iz 1999. na festivalu Melodije Jadrana. Ovom zahtjevnom izvedbom pokazala je, sudeći prema komentarima žirija, svoj vokal u najboljem izdanju dosad. „U glazbi postoji jedna predivna stvar – kad te pogodi u srce i dušu, ne osjećaš bol, već osjećaš milinu i istinsko zadovoljstvo. Bila si najbolja Tereza u povijesti showa 'Tvoje lice zvuči poznato', poručio je Mario, dok je Enis njezin nastup opisao maestralnim.

VEZANI ČLANCI:

 

U koštac s francuskim tekstom pjesme 'Je veux' uhvatio se Faris Pinjo koji se ovoga puta transformirao u francusku pjevačicu Zaz. Uz živahan scenski nastup, s kojim je na pozornicu doveo dašak Pariza, Faris je otkrio i svoj skriveni talent – oponašanje trube glasom. „Ti si mene toliko fascinirao ovom izvedbom koja je bila lijepa, zabavna i zavodljiva. Jednostavno sam uživao u tome što si nam predstavio i bio si predivan“, opisao je Goran.

Karizmatičnu Kasandru, ikonu hrvatske dance scene 90-ih, na pozornici je oživjela Mia Negovetić kojoj je žiri za izvedbu pjesme 'Bilo Bi Dobro' uputio brojne komplimente. „Mene si jako podsjetila na Kasandru. Budući da sam ja svoju karijeru započinjala 1995., Kasandra je tada bila velika diva na našim prostorima. Bila je posebna i jedinstvena… Gledam te i vidim Kasandru u malom“, oduševljeno je poručila Minea koju je Mijin nastup vratio na početak karijere.

U mušku ulogu vratio se Alen Bičević koji je nastupio kao talijanski pjevač Umberto Tozzi. Iako se požalio da ima poteškoća s učenjem teksta pjesme 'Ti Amo', Alen je naposljetku žiri ostavio bez teksta pokazavši svu raskoš svog vokala. „Otpjevao si jedan od najvećih hitova svih vremena i to si napravio fantastično, čestitam“, poručio je Goran. 

Nakon vrckave Danijele Martinović, Luciano Plazibat uskočio je u cipele Marijana Bana te donio mediteranski štih na pozornicu izvedbom poznate pjesme Daleke obale '14 palmi'. „Ti si ovu emisiju i sve ove zadatke shvatio vrlo ozbiljno, ali djeluješ vrlo neopterećeno. Drago mi je što si među svim ovim ljudima pronašao svoje mjesto“, komentirao je Mario. 

S eurovizijskim hitom grupe Let 3 'Mama ŠČ!' desetu emisiju u velikom stilu zatvorila je Antonija Šola koja je atmosferu u studiju dovela do usijanja. „Meni je ovo bilo fantastično. Od svih transformacija koje si dosad imala, ova je bila najzabavnija. Da mi je netko rekao da ću vidjeti Antoniju Šolu u muškim gaćama, ne bih mu vjerovao. Vidim da si beskrajno uživala i igrala se na sceni, što je i bit ove transformacije“, poručio je Mario, dok je Minea za kraj dodala da su ih ovoga puta svi kandidati uspjeli izuti iz cipela. 

VIDEO: Baby Lasagna opet je prvi na kladionicama! Ovako stoji njegova konkurencija

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije