PROSLAVA NA SNIMANJU

Marijani Batinić ekipa s posla pripremila pravo iznenađenje za 37. rođendan

Marijana Batinić
Foto: Facebook
1/4
21.02.2018.
u 06:30

Najdraže čestitke lijepoj voditeljici stigle su od supruga Mateja Pašalića i kćeri Ene koja je nedavno proslavila treći rođendan.

Radna nedjelja nikome ne pada lako pogotovo ako na taj dan slavi rođendan. Na sreću, uvijek postoje dobri kolege koji taj dan pretvore u dan iz snova.

– U dvorcu pušeš svijeće, u kraljevskoj sobi te dočeka cvijeće, za večeru ti stižu sljedovi, a leđa ti čuvaju vitezovi. Nisu snimanja uvijek takva, ali meni se danas baš posrećilo – otkrila je RTL-ova voditeljica Marijana Batinić koja je u nedjelju, na setu nove sezone emisije „Ljubav je na selu“, proslavila 37. rođendan.

Iako ga je provela radno, Splićanka će to rođendansko slavlje zauvijek pamtiti. 


– Ekipa s posla me iznenadila, dapače oduševila. Kolegi Lovri, koji je također slavio na isti dan, i meni pripremili su lijepo iznenađenje – rekla je Marijana koju je dočekala torta, prigodni darovi, pregršt čestitki i lijepih želja.

Ipak, najljepše želje stigle su joj od Marijanina supruga, marketinškog stručnjaka Mateja Pašalića i njihove kćerčice Ene koja je početkom mjeseca proslavila treći rođendan.

 

Komentara 1

M3
Miške 3
06:52 21.02.2018.

Muka me je kad čujem frazetinu "lijepa voditeljica". Bože, pogledajte joj noge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije