prisjetila se

Marijana Batinić o 2022. godini: 'Bilo je bolesti, operacija, ružnih dijagnoza članova šire obitelji, smrtnih slučajeva'

Foto: RTL
1/12
25.12.2022.
u 12:00

Marijana je progovorila o nekim detaljima iz privatnog života, a otkrila je i kako će njena obitelj proslaviti Božić i Novu godinu. Naime, ove godine su se preselili u novi stan, a tamo će i provesti ove važne datume.

RTL ova voditeljica Marijana Batinić mnogima je omiljeno TV lice. Marijana je progovorila o nekim detaljima iz privatnog života, a otkrila je i kako će njena obitelj proslaviti Božić i Novu godinu. Naime, ove godine su se preselili u novi stan, a tamo će i provesti ove važne datume. 

- Kutije nisu sve raspakirane, pa stalno nešto nedostaje, ali mir u srcu je prisutan što je najvažnije - rekla je Batinić za RTL.hr
Dodala je i da ne bježi od tradicije pa su tako i ove godine kuhali bakalar, pekli kolače i spremali francusku salatu. 
Marijana je progovorila i o događajima koji su obilježili 2022. godinu.  

- Bilo je tužnih trenutaka, bolesti, operacija, ružnih dijagnoza članova šire obitelji, smrtnih slučajeva, sprovoda. Kada žališ za propuštenim trenucima i što se niste viđali više. Bilo je i smijeha i veselja, proslava, život se napokon vratio u normalu i opet galopira. Ne bih imala ništa protiv da repriziramo 2022. godinu, znam samo da ne bih više nikad voljela seliti… Sljedeću selidbu planiram  u mirovini, kad se prebacim u južne krajeve. Poslovni kalendar mi je već popunjen, a ja ispunjena. Svima nam želim zdravlja i što više zajedničkih trenutaka u kojima stvaramo uspomene.

Inače, voditeljica rado dijeli detalje o preseljenju, pa je tako opisala i kako je izgledalo kada su postavljali kuhinju. 

- Konačno mi je stigla radna ploča i jako sam zadovoljna finalnim rezultatom. Postavljanje je poprilično zahtjevno - pravi pothvat. Majstora je u jednom trenutku u stanu bilo kao da kuću gradimo. Polica je jako teška, a ja sam inzistirala na njoj, da iskoristim cijeli prostor ispod kosine. Mnogi su me pokušavali odgovoriti od police, jer je jako komplicirano izraditi je i postaviti, ali nema kod mene da se nešto ne može. Prvo je bravar trebao napraviti nosač od čelika, pa je stolar radio drvenu konstrukciju i tek onda se na izrađenu policu stavlja laminat koji se reže i obrađuje u Rijeci. Operacija uspješno obavljena - pacijent preživio (čitaj ploča se nije razbila - napisala je Marijana u objavi na Instagramu u kojoj je podijelila fotografije svoje nove kuhinje. 

Podsjetimo, Marijanu smo gledali u voditeljskoj ulozi u showu 'Život na vagi'. 

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice koja ga je dovela do vrha top lista

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije