Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobre prijateljice

Marijana Batinić objavila fotke s Viktorijom Rađom, cure su se zabavljale na splitskoj Rivi

Foto: instagram
1/12
31.10.2023.
u 22:00

Prošle godine njih četvero otišli su zajedno i u Milano. Viktorija je tada na svom Instagramu objavila fotografije s Marijanom na kojima se vidi koliko se zabavljaju

Voditeljica Marijana Batinić (42) provela je vrijeme u Splitu s Viktorijom Rađom (46), a zajedničke fotografije objavile su na Instagramu. Njih dvije, kao i njihova dva supruga Dino Rađa i Matej Pašalić, jako su dobri prijatelji pa nerijetko i otputuju zajedno. 

"Nas dvi na Rivi. Iz svih kuteva, molim lijepo. Jedno dijete nas fotka, drugo photobomba. Moja Ena se nikad nije voljela fotkati, ali je zato, uz svog tatu, zavoljela fotografiju. A Roza…To je posebna sorta", napisala je voditeljica u opis objave.

U komentarima se javila Viktorija koja je napisala: "Znači, Ena je mali veliki talent za sve. Nitko me ne zna ovako fotkati."

Fotke su u nekoliko sati skupile više od 4000 lajkova, a pratitelji su Marijani i Viktoriji u komentarima uputili brojne komplimente. "Bome, tako jednostavne i predivne", "Predivne ste", "Omiljene Splićanke", pisali su pod objavom. 

Prošle godine njih četvero otišli su zajedno i u Milano. Viktorija je tada na svom Instagramu objavila fotografije s Marijanom na kojima se vidi koliko se zabavljaju.

VEZANI ČLANCI

Inače, domaća voditeljica i marketinški stručnjak te bivši rukometaš početkom godine proslavili su osmu godišnjicu braka. Vjenčali su se u siječnju 2015. godine u Zagrebu, a upoznali su se na Halloween partyju u noćnom klubu Katran. Voditeljica je za vjenčanu kumu izabrala modnu blogericu, bivšu voditeljicu i producenticu Petru Nižetić Mastelić.

Par ima dvije kćerkice.

Marijana se nedavno zabavljala na koncertu 50 Centa, a od tamo se pohvalila posebnim događajem koji se dogodio upravo na koncertu. Naime, Marijana je dobila jedan poseban upit koji nije mogla odbiti. "Hoćeš mi bit kuma (opet)?", pisalo je na papiru koji je u rukama držala predivna mlada djevojka. 

1/12

"Sinoć je na koncertu 50 Centa pala i jedna prosidba. Rekla sam DA. Prije 15 godina držala sam je na krštenju, a sada ću joj čuvat leđa na krizmi”, objasnila je svojim pratiteljima uz fotografiju na kojoj pozira sa svojim kumčetom u Areni Zagreb dok je iza njih bila brojna publika koja je stigla na koncert. 

VIDEO Mia Dimšić o zainteresiranosti za Aleksandru Prijović: 'Svi smo mi kao veliki čopor'

 

Komentara 2

Avatar Zavratnica
Zavratnica
07:02 01.11.2023.

Tko su te?

MI
mikimouse12
10:25 01.11.2023.

Sto je sad zabava sjedenje na klupi? Onda se moj stari non stop zabavlja dok vani seta na stakama pa kad ga noge pocnu bolit mora na klupu sjest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije