Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubila vezu sa svijetom

Marijana Batinić otkrila koja joj se nezgoda dogodila: 'Trebalo mi je nekoliko dana da dođem sebi'

Marijana Batinić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/18
05.01.2023.
u 07:45

Voditeljica je otkrila da joj se prije nekoliko dana pokvario mobitel te zato nije bila aktivna na društvenim mrežama, a potom svojim pratiteljima poželjela i sve najbolje u 2023. godini.

Voditeljica Marijana Batinić (41) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je u automobilu sa svojim kćerima, a potom otkrila kakva joj se nezgoda dogodila tijekom praznika. Naime, Marijana je otkrila da joj se prije nekoliko dana pokvario mobitel te zato nije bila aktivna na društvenim mrežama, a potom je svojim pratiteljima poželjela i sve najbolje u 2023. godini.

"I tako sam ja dan prije Stare godine ostala bez mobitela, kontakata, društvenih mreža i veze sa svijetom općenito (ako ne računam mobitel svog muža). Trebalo mi je nekoliko dana da popravim mobitel i vratim se u virtualni život, dođem sebi, što od proslave Nove godine, što od tuge jer sam izgubila hrpu fotografija i videa snimljenih zadnjih nekoliko mjeseci, a koje, naravno, nisam bekapirala. Kad ti djeca tako brzo rastu, svaki folder je važan. Ali sve zlo u tome! Stvorit ćemo nove uspomene i nove sličice. Obući ću opet i našu novogodišnju Ikona kreaciju i ponovo se fotkati sa šampanjcem u ruci, a kad budem od volje, još jednom i smontirati novogodišnji reel koji sam isto tako izgubila u bespućima vanjske memorije", opisala je pored fotografije koju možete pogledati OVDJE te otkrila da je sada, kada je popravila mobitel, uputila se na izlet s kćerima.  

Podsjetimo, Marijana je mama djevojčica Ene i Roze. Voditeljica se nedavno uselila i u novi stan, a sa svojih 270.000 pratitelja dijeli neke detalje uređenja. 

VIDEO Procurili novi detalji: Veza Ronalda i Georgine je predstava zbog visokih ugovora i lagodnog života

 

Ključne riječi

Komentara 7

DA
Daniel05041986
08:59 05.01.2023.

Prestrašno, to je najmanje važna vijest u galaksiji, a vi je objavite.

DU
Deleted user
08:42 05.01.2023.

Bože me sačuvaj ovakvih!!

SA
sani1
08:36 05.01.2023.

Đeezus!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije