ZAGRLJENI

Marijana Batinić pokazala kako uživa sa suprugom prije rođenja druge kćerkice

Foto: RTL
1/7
25.05.2020.
u 22:00

- Kamen gori, val se pjeni, zagrljeni, zagrljeni... Btw, jel' tko vidio Franu Lasića - napisala je Marijana pokraj fotografije, citiravši veliki hit Frane Lasića. Fotografija je u 24 sata dobila 15 tisuća lajkova.

Voditeljica Marijana Batinić jedva je dočekala ublažavanje mjera i odlazak iz izolacije kako bi uživala sa suprugom Matejom Pašalićem i kćerkicom Enom. Obitelj boravi na otoku Šolti, a voditeljica i njen suprug na Instagramu su objavili fotografiju na kojoj se vidi koliko uživaju.

- Kamen gori, val se pjeni, zagrljeni, zagrljeni... Btw, jel' tko vidio Franu Lasića - napisala je Marijana pokraj fotografije, citiravši veliki hit Frane Lasića. Fotografija je u 24 sata dobila 15 tisuća lajkova. naravno, uslijedili su i brojni komentari podrške, a između ostalih javile su se i Nina Badrić i Sandra Perković, koje su napisale Marijani i suprugu kako su prekrasni. Marijana i Matej ove će godine postati roditelji još jedne djevojčice, a ime će joj dati seka.

Foto: Instagram screenshot

Inače, RTL-ova voditeljica i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić, u vezi su od 2011. godine, a vjenčanjem 'iz vedra neba' mnoge su iznenadili početkom 2015 godine. Cijela ceremonija odvila se u najuže krugu obitelji i prijatelja na zagrebačkom Gornjem gradu.

1/9

- Uživam u Dalmaciji, trenutno se dobro osjećam, rastem i u sve ravnijim sam cipelama. Napokon su se  i mučnine smanjile, a bome pošteno su me namučile... Uhvatila sam neplanirano i predah od posla, tako da punim baterije i pokušavam se naspavati jer znam da će mi uskoro spavanje predstavljati luksuz. Za manje od četiri mjeseca stiže nam još jedna djevojčica - kazala je Marijana za RTL. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Svarog
Svarog
22:23 25.05.2020.

Ne zanima nas majčinstvo poznatih već majčinstvo običnih žena koje nisu bogate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije