Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog instagrama

Marijana Batinić: 'Prodavačica u trgovini mi je rekla kako joj je žao što tako malo vremena provodim s djecom'

Foto: RTL
1/10
05.06.2022.
u 18:00

Marijana je inače majka dvije djevojčice, Ene i Roze, a u jednom razgovoru kazala je kako ima osjećaj da je i njeno majčinstvo pod povećalom javnosti, upravo zato što je i ona.

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić progovorila je o majčinstvu. Marijana je inače majka dvije djevojčice, Ene i Roze, a u jednom razgovoru kazala je kako ima osjećaj da je i njeno majčinstvo pod povećalom javnosti, upravo zato što je i ona.  

- Prva sam među roditeljima jurila na informacije, podsvjesno valjda u strahu da učiteljica ne bi slučajno pomislila da se zbog prirode svog posla ne stignem dovoljno baviti djecom. Kao što sam ja pod povećalom javnosti, ponekad imam dojam da je i moje majčinstvo 'pod lupom'. Razgovarala sam i s kolegicama, imaju isti osjećaj. Gotovo svaka mama preispituje se oko toga je li dovoljno dobra mama, a ponekad mi se čini da to moramo dodatno dokazati. Imala sam svakakvih situacija. Kako djecu baš i nisam htjela objavljivati po društvenim mrežama, mislila sam da tako šaljem pozitivnu poruku o čuvanju privatnosti svoje djece, da bi mi jednom prodavačica u trgovini rekla kako joj je žao što tako malo vremena provodim s djecom - jer ih nikad nema u mojim objavama. Bila sam frapirana. Ljudi vide sliku koju ostavljaš u javnosti, a poznate mame pokušavaju kreirati tu sliku na dnevnoj bazi, što često zna biti opterećujuće - kazala je voditeljica za tportal

Podsjetimo, RTL-ovoj voditeljica otkrila nam je ranije neke detalje o svojem braku sa suprugom Matejem Pašalićem

- Ja sam malo više od forme, suprug od sadržaja. Ja se volim uklopiti, on je malo više svoj, ali dobro se nadopunjujemo, puno se smijemo zajedno. Obožavam njegov humor, kad me ulovi u đir. Uvijek padam na slične fore. Matej i ja imamo iste poglede na život, zaljubljeni smo u iste stvari, pušemo u ista jedra, a opet svatko je individua za sebe i ima svoje afinitete. Brak po meni nije kompromis, upravo suprotno, poanta braka je sloboda izražavanja i osluhivanja, jer jedino tako istinski možeš biti sretan. Uspjeh braka ovisi o podršci i sposobnosti razumijevanja druge strane, a ne o kompromisu. Nego, pitajte me za 20-ak godina o tajnama uspješnog braka, ovo su možda samo obična naklapanja iz kojih vrišti neiskustvo - kazala je Batinić o svom braku u nedavnom intervjuu za Večernji list. 

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
20:18 05.06.2022.

Da mi je znati što bi ta prodavačica rekla Severini?

HR
Hrvatka
23:10 05.06.2022.

Kakve nam gluposti prezentirate da čitamo, jer skoro svaka zaposlena majka provodi vrlo malo vremena sa svojom djecom.

Avatar Tombstone
Tombstone
21:35 05.06.2022.

Treba joj reci da ne brine jer definitivno nije pod povecalom javnosti a pogotovo nije njena obitelj. Pojedine novinarke opcinjene bas svakim tko se pojavi na ekranu to pokusavaju silom prikazati ali u stvarnosti nije ni priblizno tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije