progledaj srcem

Pobijedio je u prvom hrvatskom talent showu, odbacio sve zbog vjere, a jučer je nastupao pred 50.000 ljudi

Foto: Youtube Screenshot
1/14
05.06.2022.
u 11:18

No, Dropulić se vratio pod svjetla reflektora kako bi mladima približio vjeru, te je počeo surađivati i s Laudato TV. Snimio je tamo nekoliko zanimljivih emisija, kao što je npr. 'Fit Katolik', a sada je sudjelovao i na koncertu kojeg je pratilo čak 50.000 ljudi.

Pobjednik prvog talent showa u Hrvatskoj, Rafael Dropulić, poznatiji kao Rafo povukao se sa scene nakon što je snimio album i pobijedio u reality showu Farma. Odlučio se posvetiti obitelji i vjeri. No, Dropulić se vratio pod svjetla reflektora kako bi mladima približio vjeru, te je počeo surađivati i s Laudato TV. Snimio je tamo nekoliko zanimljivih emisija, kao što je npr. 'Fit Katolik', a sada je sudjelovao i na koncertu kojeg je pratilo čak 50.000 ljudi. 

04.06.2022., Zagreb - Na stadionu Maksimir odrzava se duhovsko bdijenje i koncert "Progledaj srcem. Rafael Dropulic Rafo Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Naime, Rafo je sudjelovao u vjerskom megaspektaklu 'Progledaj srcem'. Prije nastupa održao je i kratak govor. 

- Rekla mi je punica da di sam ih smjestio gore, jadna žena se mora penjat na tribinu - našalio se pjevač koji je također poručio da svoju obitelj treba najviše slaviti. Naravno - uz Boga.

Nakon toga je zapjevao 'Naš Bog je velik'

04.06.2022., Zagreb - Na stadionu Maksimir odrzava se duhovsko bdijenje i koncert "Progledaj srcem. Rafael Dropulic Rafo Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dropulić nam je nedavno otkrio i da pazi na, kako kaže, redovito održavanje duhovne higijene.

– Provodim je odlascima na svetu misu, ispovijed i sudjelovanjem u različitim vjerskim aktivnostima. To je temelj. Također, trudim se provoditi što više vremena sa suprugom Marinom i kćeri jer se tada osjećam najbolje. Zdrava prehrana i rekreacija su nakon tri godine tek sad opet uvedene u program – kaže simpatični roker iz Ploča. Iako je od njegove pobjede u prvom hrvatskom realityju “Story Super Nova” prošlo 19 godina, Rafu i danas uz to razdoblje vežu samo lijepe uspomene.

– Bilo je to lijepo razdoblje. Velika škola, puno iskustva, poznanstava i lijepih, dragocjenih trenutaka. Ne bih mijenjao ništa i mijenjao bih sve. Mijenjao bih sve jer čovjek je ipak pametniji što je stariji, vidi pogreške, uči iz njih i naravno da bih puno toga učinio i odlučio bolje s iskustvom i pameću čovjeka od 37 godina koliko imam sad, ali s druge strane, u životu se sve događa u svoje vrijeme i s razlogom, pa tako ne bih dirao ništa jer sve je ispalo super – rekao nam je tada Rafo. Nedugo nakon pobjede povukao se sa scene i posvetio obiteljskom životu, a odmak od pozornice njegovi brojni obožavatelji dočekali su s tugom i nevjericom.

VIDEO Atmosfera prije duhovno-glazbenog spektakla “Progledaj srcem” na maksimirskom stadionu

 

Komentara 1

VI
Vinogradsja
16:06 05.06.2022.

Bravo , takvih trebamo još puno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije