unosna ponuda

Mariji Shriver nude milijune dolara da napiše knjigu o svom životu

maria shriver
pixsell
05.07.2011.
u 15:16

Detalje svog odrastanja u obitelji Kennedy i braka s Arnoldom Schwarzeneggerom bivša novinarka i književnica mogla bi odlično unovčiti.

Uskoro bivšoj supruzi Arnolda Schwarzeneggera Mariji Shriver američke izdavačke kuće nude milijune da napiše knjigu o svom životu. Bivša novinarka, vrlo uspješna u svom poslu i književnica koja je izdala dvije knjige mogla bi detalje svog odrastanja u obitelji Kennedy i 25-godišnjeg braka s bivšim glumcem i guvernerom Kalifornije dobro unovčiti.

Njezini prijatelji tvrde kako je vrlo mala vjerojatnost da Maria pristane na razotkrivanje svoje obiteljske intime koju je godinama uporno čuvala od medija. Ako pristane, bit će to njen čin osvete Arnoldu koji ju je godinama hladnokrvno varao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije