Privatni detektiv

Marilyn Monroe ugušio Bobby Kennedy?

marilyn monroe
Used Magazine
11.06.2013.
u 08:33

Teorije o smrti Marilyn Monroe pojavljuju se u svake godine, a najnovija je svjedočanstvo privatnog detektiva.

Teorije zavjere o smrti Marilyn Monroe pojavljuju se u pravilu svake godine, a najnovija je svjedočanstvo jednog od najozloglašenijih privatnih detektiva u Hollywoodu, Freda Otashe. Naime, on je u kuću slavne glumice postavio uređaj za prisluškivanje, a Kennedyjevi pristalice često su ga napadali zbog tvrdnji da je prisluškivao Marilyn i JFK-a u krevetu.

Fredova kći Colleen otkrila je Otashine bilješke o prisluškivanju, a predala ih je časopisu The Hollywood Report, koji je objavio dokument. Prema Otashu, glumica je održavala seksualne odnose s braćom Kennedy te se žalila da je prosljeđuju kao komad mesa. Detektiv je napisao da je 5. kolovoza 1962. godine čuo kako se predsjednik i njegov brat svađaju s Marilyn zbog toga što se ona osjećala kao komad mesa.

– Ona je vrištala, a oni su je pokušavali utišati. Otišla je u spavaću sobu, a Bobby je uzeo jastuk i prigušio njezino vrištanje je kako susjedi ne bi čuli. Kad je napokon utihnula, tražio je način da ode, napisao je glumac koji je tek kasnije saznao da je slušao posljednje sate u životu Marilyn Monroe. Dosada se nije znalo što se događalo u njezinom domu te kobne noći, već se stalno nagađalo, a njezin kraj i prije se povezivao s braćom Kennedy.

>>Najbolje tijelo svih vremena imala je – Marilyn Monroe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije