Stiže prinova

Marina Medved: Trudnoća je došla kad sam izgubila svaku nadu

Marina Medved
13.05.2013.
u 08:03

Voditeljica i urednica na HTV-u svoj će trudnički trbuščić pokazati u Podravkinoj kulinarskoj emisiji “Okusi za sve jezike”. Sin, koji bi na svijet trebao doći u rujnu, zvat će se Josip, po Marininu ocu

Uoči ulaska Hrvatske u Europsku uniju HTV je odlučio krenuti s novom kulinarskom emisijom u kojoj će biti predstavljene kuhinje svih zemalja članica. Podravkina emisija “Okusi za sve jezike” starta danas, a emitirat će se od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu prije Teme dana. Voditeljsko kormilo drži iskusna Marina Medved Pulić.

– Bit će 28 emisija, s tim da će zadnja biti vezana za hrvatsku kuhinju. Moram priznati da me do sada najviše oduševila rumunjska hrana – kaže 34-godišnja Marina koja u emisiji surađuje s kuharom Robertom Slezakom.

Naporan radni tempo odlično joj odgovara iako je u petom mjesecu trudnoće.

– Izvrsno mi je došla emisija jer nisam stalno kod kuće i ne razmišljam o glupostima. A ovako se još i najedem. Najdraže mi je kad moramo ponavljati kadar pa dobijem priliku kušati neko jelo više puta – smije se voditeljica i urednica na HTV-u.

Trudnoću odlično podnosi, a kaže da čak ni na početku nije imala tegoba. Nedavno je otkrila da će ona i suprug Tomislav dobiti sina, a i ime je spremno.

– Bit će Josip u čast mom tati – nježno kaže Marina i priznaje da s kupnjom dječje odjeće i ostalih potrepština još nije krenula.

A kada su ona i njezin suprug saznali da će dobiti dijete, kaže Marina, nije znala tko će se prije onesvijestiti.

– Trudnoća se dogodila u vrijeme kada sam odustala od ideje da ću postati majka. Zato me cijelo ovo razdoblje neizmjerno raduje – kaže Marina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije