SVE JE IZNENADIO

Mario Ančić više nije u braku s liječnicom Milom Fabris, otkrio je kada su se rastali

Zagreb: Dolazak uzvanika na prijem predsjednice RH u prigodi Dana državnosti
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/12
10.10.2024.
u 09:24

Prije tri godine u svibnju ovaj par vjenčao se u Rovinju u Crkvi svete Eufemije, a vjenčanje je bilo samo za krug najuže obitelji

Naš bivši tenisač Mario Ančić i liječnica Mila Fabris vjenčali su se prije tri godine, a sada je Ančić otkrio kako više nije u braku. 
– Oboje smo privatne osobe i nerado govorimo o svom privatnom životu, pa ne bih mnogo ni o ovoj temi. Reći ću samo da je istina da smo se Mila i ja razišli. Prije više od godine dana svatko je otišao na svoju stranu, a sve je prošlo mirno i civilizirano – kratko je za Gloriju ispričao Mario. 

Prije tri godine u svibnju ovaj par vjenčao se u Rovinju u Crkvi svete Eufemije, a vjenčanje je bilo samo za krug najuže obitelji. Uz tek 15 uzvanika te kumove Katarinu Puljić i Antu Kušurina, bivšeg veslača, par je uplovio u bračnu luku. Nakon vjenčanja u crkvi za svoje uzvanike priredili su prijam u jednoj poznatoj vinariji u hotelu u istarskim Balama. Podsjetimo, nakon što mu je otežano zdravstveno stanje zbog bolesti mononukleoze prekinulo tenisačku karijeru i nikada nije uspio osvojiti Grand Slam turnir, Mario je briljirao u akademskom životu. S tek 31 godinom doktorirao je pravo na prestižnoj Columbiji, a radio je i za jednu od najvećih svjetskih banaka Credit Suisse. Trenutačno radi za američki investicijski fond One Equity Partners, gdje je dopredsjednik upravo njegov vjenčani kum Ante. 

VEZANI ČLANCI

– Ja sam Marija znao samo preko medija, ali ga je dobro poznavao moj partner iz dvojca na pariće Mario Vekić koji je s njim bio u vojsci. Ja sam se Mariju javio u jednom newyorškom restoranu i tako smo se upoznali, a s vremenom smo postali vrlo dobri prijatelji. Što se tiče posla, on je izrazio želju da iz investicijskog bankarstva prijeđe u ulaganja, a ja sam se založio da ga pozovemo na intervju i on je dobio posao – rekao je za Večernji Kušurin kada smo ga pitali prije nekoliko godina kako je došlo do Ančićeva angažmana.

GALERIJA Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina

Zagreb: Dolazak uzvanika na prijem predsjednice RH u prigodi Dana državnosti
1/54

Sa samo 31 godinom Mario Ančić doktorirao je pravo, što je rijetkost među vrhunskim sportašima. Štoviše, Splićanin je taj status stekao na jednom od najuglednijih svjetskih sveučilišta, na newyorškoj Columbiji. – Misao vodilja moje obitelji i mene uvijek je bilo pitanje što nakon sporta. Osvajao sam turnire, osvojio olimpijsku medalju, ali bilo mi je jasno da teniska karijera, iako može biti uspješna, može i naglo prestati. Ipak, sport će uvijek biti dio mog života. Čak i deset godina nakon prestanka profesionalne teniske karijere, ne prođe ni dan da ne odradim trening, a taj mi je mentalni sklop pomogao i tijekom života – rekao je Ančić u podcastu "Pričajmo američki: američko-hrvatska priča o uspjehu.

Komentara 3

GI
gigimigi
11:17 10.10.2024.

Šta je ovo reklama za rastavu??

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:41 10.10.2024.

A i taj, splitski fakultet, je u rangu s osječkim. Doktorat na američkom ne bi vidio da nije igrao tenis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije