Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan grada svete nedelje

Mario iz 'Plesa sa zvijezdama' pozirao s Milanovićem: 'Prvi istetovirani tako blizu predsjednika'

Foto: Instagram
1/11
03.06.2023.
u 14:40

Mandarić je gradonačelnika Svete Nedelje Darija Zuroveca (36) upoznao u showu Nove TV, a upravo ga je on pozvao na obilježavanje Dana Grada

Chef Mario Mandarić, svima poznat iz ovogodišnje sezone showa "Ples sa zvijezdama", objavio je na svom Instagramu fotografiju s hrvatskim predsjednikom Zoranom Milanovićem (56), a sreli su se na obilježavanju Dana Grada Svete Nedelje.

Naime, Mandarić je gradonačelnika Svete Nedelje Darija Zuroveca (36) upoznao u showu Nove TV, a upravo ga je on pozvao na obilježavanje Dana Grada. 

"Službeni predsjednički kušač hrane i prvi istetovirani tako blizu predsjednika uz dopuštenje osiguranja", poručio je Frano Ridjan pa sve nasmijao svojim komentarom.

Mario mu je brzo uzvratio "uz zamolbu* osiguranja".

Osim njega, Zurovec je pozvao i Ivana Jarneca, Frana Lauša i Franu Ridjana, a zajedničke fotografije objavio je Zurovec na svojim društvenim mrežama. 

"Zahvaljujem predsjedniku Zoran Milanović - Predsjednik RH što nas je i ove godine posjetio povodom Dana grada Svete Nedelje, a posebno se zahvaljujem na upućenim riječima podrške. Uspjesi su rezultat zajedničkog truda i rada svih nas zajedno!", napisao je gradonačelnik pa dodao:

"Zahvaljujem i ovim divnim ljudima koji mi i nakon završetka PSZ-a pružaju podršku u mojoj karijeri. Stekao sam nešto neprocjenjivo, a to je prijateljstvo! Frano Ridjan Mario Mandaric Fran Lauš Ivan Jarnec Jakov Yackoo Bjelac".

Svestrani Mario nakon ispadanja iz showa opet je imao vremena posvetiti se svojim brojnim hobijima, a jedan od njih je i pilotiranje. U svojoj biografiji ima upisan rad u brojnim svjetski poznatim restoranima, a osvojio je i brojne nagrade za svoj rad.

VEZANI ČLANCI:

Mario je poznat i po svom humanitarnom radu u kojem mu se pridružila i supruga i zajedničkim snagama su omogućili gradnju 66 bunara u Africi u selima Ugande. Mladog i talentiranog chefa proslavila je i njegova londonska inicijativa Food waste awareness, koja ga je dovela i na Forbesovu listu 30 najistaknutijih pojedinaca u Europi za 2021. mlađih od 30 godina.

Chef je između dva lockdowna, osmislio  projekt pripremanja jela za beskućnike od namirnica koje bi inače završile u smeću. U samo nekoliko mjeseci za beskućnike je osigurano hrane u vrijednosti od dva milijuna kuna i Forbes je primijetio taj uspjeh Marija Mandarića. Projekt je zaživio i danas u jednom londonskom skladištu pretvorenom u kuhinju volonteri redovito kuhaju obroke od hrane koju restorani iz okolice nisu potrošili prethodni dan. 

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije