Dirljiv trenutak

Marko Livaja nakon utakmice ovom gestom je ganuo navijače, a supruga Iris podijelila je taj video

Susret 28. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Istre 1961
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/7
08.04.2023.
u 10:22

Kada je završila utakmica protiv Istre Hajdukov igrač Marko Livaja uputio se prema istočnoj tribini i bacio svoj dres obitelji navijača Hajduka koji je nedavno preminuo

U 28. kolu SuperSport HNL-a utakmica Hajduk - Istra završila je rezultatom 2:2, Marko Livaja je jednom gestom nakon utakmice razgalio navijače Hajduka. Skinuo je svoj dres i uputio se prema tribinama i poklonio ga obitelji Milivoja Penovića, navijača Hajduka koji je nedavno preminuo.

Trenutak kada je skinuo dres i bacio ga prema dijelu istočne tribine gdje je bila obitelj pokojnog Penovića na svom Instagram profilu podijelila je Livajina supruga Iris i gesta je to koja je ganula sve navijače Hajduka. Podijelila je i video u kojem je Torcida razvila transparent na sjevernoj tribini i na kojem je pisalo: - Falit ćeš nam jako, dragi brate Mile, dobri duh Varoša nasmijan i uvik uz Bile. Vijest o smrti ovog velikog navijača Hajduka prije nekoliko dana na svojoj Facebook stranici podijelila je i Splitska Udruga za mali nogomet čiji je član bio Milivoj Penović koji je rođen 1970. godine, a u tekućoj sezoni je nastupao u 3. veteranskoj ligi te Ligi veterana 45.

- Postoji kraj iza kojeg mi ne možemo. Tu se zaustavlja riječ i žalost vlada u ljudima. Napustio nas je jedan od nas. Iskrena sućut obitelji i suigračima. Počivaju u miru dobri čovječe - napisali su na svojim stranicama.

Marko Livaja imao je problema s ozljedom, a nakon nedavne utakmice protiv Šibenika rekao je kako se osjeća. - Dobio sam udarac na utakmici s reprezentacijom. Nisam trenirao šest dana. Jučer sam napravio lagani trening. Osjećam bol, ali dobro, naviknuo sam na to. Nema problema. Nitko me nije udario na bolno mjesto, mislim da je sve u redu te ću nastaviti svoju terapiju. - rekao je Livaja.

VIDEO Natalija Prica o suradnji s Milanom Bandićem: Da konačno zatvorimo tu priču

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije