Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širi posao

Marku iz 'Braka na prvu' u poslovnom projektu se priključio još jedan sudionik ovog showa

Foto: RTL
1/5
12.11.2023.
u 20:30

Marka Bogdana publika je upoznala u sociološkom eksperimentu u kojem su ga spojili s Andreom Kukolj i iako su imali nekih nesuglasica, ostali su zajedno i sada žive zajedno

Sudionik sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Marko Bogdan nakon showa otkrio je svoje nove poslovne planove te je ispričao kakvu je platformu osmislio i koji poslovni cilj si je postavio. 

- Kako sam pokrenuo kao inicijalni začetnik i osnivač Man up akademiju, regionalnu online platformu za razvoj uspješnog i kompletnog muškarca, cilj mi je okupiti do kraja godine 5000 muškaraca na našoj online platformi te napraviti nešto kvalitetno za zajednicu, budući da dio profita od akademije ide osobama s invaliditetom kako sam već naveo. Što se tiče beauty industrije, želim pomoći što većem broju salona da smanje troškove repromaterijala i podignu još veći profit - izjavio je već ranije za RTL.  Sada je na društvenim mrežama otkrio kako mu se u ovoj poslovnoj priči pridružio još jedan sudionik sociološkog eksperimenta "Brak na prvu", a riječ je o Stefanu Modriću, piše RTL

 

 

- Zahvaljujem ti se u ime svih nas muškaraca koji žele postati najbolja verzija za sebe, obitelj, zajednicu...- napisao je Marko i  pozvao muškarce da se učlane.   - Neki će se učlaniti i ne raditi ništa, drugi će promijeniti sve..nije do teretane, do tebe i tvoje odluke je dali ćeš iskoristiti teretanu za sve benefite koje pruža uz disciplinu i ciljeve koje si sam sebi obećao i zadao. Niti mi sami nismo još gdje želimo biti, ali uz timski rad, podršku i disciplinu, nema toga što muškarac ne može ostvariti. Sve što želimo nalazi se s druge strane straha..stoga, pridruži nam se jer startamo uskoro - poručio je na društvenim mrežama. Marka je u ovom showu upoznao Andreu Kukolj, a njih dvoje ostali su zapamćeni kao par koji se zaljubio no na put su im stali različiti pogledi na posao.

Marko i Andrea iako su se romantično slagali, preprekom u showu pokazale su se različite želje za karijeru. To im je prouzročilo i razmirice koje smo mogli vidjeti u showu. No, na završnoj ceremoniji ipak su odlučili ljubavi dati šansu, no to nije išlo glatko. Nakon početne želje, došlo je do problema u njihovom odnosu, a onda su se ponovno pomirili i grade svoju vezu. Ovaj par prvo je zajedno uselio u stan u Zagrebu, a ovog ljeta su otkrili da su se odlučili preseliti u Slavonski Brod.

- Odlučili smo se iz Zagreba preseliti u Slavonski Brod. Andrea je dobila novu poziciju, a ja imam takav posao da ga mogu raditi od doma. Ovdje nam je mirnije, tu je obitelj i tu su prijatelji. Odluka je bila zajednička - rekao je tada Marko Bogdan.

VIDEO Počelo je suđenje Severini za nametljivo ponašanje. Pjevačica: 'Zašto nisu blokirale moj broj?'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije