Transformacija

Marsela iz 'Života na vagi': Nekada imam dva puta dnevno trening i promijenila sam prehranu

Foto: RTL
1/9
12.01.2024.
u 20:05

U show je ušla sa 173,9 kilograma te je na finalnom vaganju imala 127,3 kg, što znači da je izgubila 46,6 kilograma i izgubila je 26,6 posto tjelesne mase

Marsela Karamatić bila je natjecateljica u nedavno završenoj sedmoj sezoni showa "Život na vagi" u koju je ušla sa 173,9 kilograma te je na finalnom vaganju imala 127,3 kg, što znači da je izgubila 46,6 kilograma i izgubila je 26,6 posto tjelesne mase.
Kada je ulazila u show rekla je kako želi živjeti kao normalni ljudi i htjela je riješiti problem pretilosti i izboriti se za svoju budućnost. 

-  Bojim se jesam li sve poremetila u organizmu zbog pretilosti pa neću moći imati djecu. Bojim se da će mi se nešto dogoditi, a neće me imati tko dići zbog kilaže. Ne mogu vjerovati što sam si učinila! Želim biti zdrava - poručila je kada je ulazila u show. 
Sada se osvrnula na svoje sudjelovanje u showu i kaže kako joj je to bilo predivno iskustvo. 

VEZANI ČLANCI

- Drago mi je i što sam ispala prvi put i što sam se drugi put vratila – tak je trebalo biti. Prvi put sam ispala i mislila da sam dosta naučila, no kada sam se vratila, shvatila sam da nisam baš puno naučila, nego tek drugi put. - izjavila je Marsela za RTL. Opisala je i što je radila nakon izlaska iz showa. 

- Kada sam prvi put izašla, prvo sam tjedan dana odmarala. Išla sam u šetnje te odmah tražila trenera te ga pronašla i dogovorila da svaki dan treniram. Imam treninge po dva sata ujutro, ponekad navečer treniram tako da nekada imam dva puta dnevno trening. U dogovoru sa sestrom sam promijenila prehranu. Uglavnom sam se periodu do finala posvetila da skinem što više kilograma jer sada kad počnem raditi neću moći toliko - ispričala je Marsela. Dodala je kako je zaručnik jako ponosan na nju i na to što se drži navika koje je stekla u showu. Velika podrška joj je i sestra Karmela. 

- Karmela mi je velika podrška i uvijek će mi biti. Ona mi je bila dodatan trener, s obzirom da je u Osijeku nije mi mogla fizički pomagati, no preko poruka da. Napravila mi je novu prehranu. Kada sam trebala neki savjet, obratila sam se njoj tako da smo korigirale prehranu ako bismo vidjele da negdje stojim.  - veli Marsela. 

VIDEO Lejla Filipović otkrila tajnu sretnog braka s Tarikom: 'Puno je tu rada'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije