Istraga je još otvorena

Otac Marijane iz Big Brothera demantirao je izjavu kćeri Maje: Ne znam o kakvoj istini ona priča

Beograd: Marijana ?vrljak pobjednica je prvog regionalnog showa Big Brother
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
10.10.2022.
u 09:21

Maja Kovačević rekla je kako je njezina obitelj saznala što se dogodilo s njezinom sestrom Marijanom koja je nestala u travnju ove godine.

U srpskom realityju Zadruga 6 sudjelovat će i Maja Kovačević, sestra Marijane Seifert koju javnost poznaje kao pobjednicu Big Brothera, a koja je nestala u travnju ove godine. Prije ulaska u show Maja je u televizijskom intervju rekla kako je njezina obitelj saznala još neke detalje oko nesretnog događaja vezanog za njezinu sestru. 

- Mi kao obitelj smo dali sve od sebe i saznali 99,9 posto toga. Kada ću biti spremna to ispričati, podijelit ću to s javnošću. Dobila sam sliku što se dogodilo i nekako pokušavam to prihvatiti. Saznali smo sve što je bilo -  rekla je Maja u emisiji i dodala kako samo njezina najbliža obitelj za sve detalje. Ova njezina izjava je zatekla njenog oca Ivu Kovačevića koji je reagirao na ovu izjavu i u šoku priznao kako ne znao o čemu Maja priča.

- Ja stvarno ne znam o čemu Maja priča? O kakvoj istini? Shvatite me, nije nam drago da je uopće išla tamo i ne želim ulaziti u njezine razloge zašto je to rekla... Mogu vam kazati da je istraga o Marijaninom nestanku i dalje otvorena i traje. Apeliram ovim putem da vi novinari ne zaboravite na moju kćer i s vremena na vrijeme podsjetite javnost na njezin nestanak. Također, molim sve one koji nešto znaju o tome što se uistinu dogodilo te večeri kad je Marijana nestala da kažu policiji ili dođu do mene - izjavio je Ivo Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije