Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmijao sve

Mate Janković objavio fotografiju iz mladosti: Zbilja nisam imao ukusa

Foto: RTL
1/4
28.08.2018.
u 09:54

Poznati chef objavio je fotografiju na kojoj je imao 20 godina i zaključio je da je izgledao kao maloljetni zatvorenik.

Chef Mate Janković, kojeg smo gledali i kao člana žirija u kulinarskim showovima Masterchef i Tri, dva, jedan - kuhaj!, na Instagramu je  objavio fotografiju snimljenu prije 20 godina, kada je bio 20-godišnjak.

– Bilo mi je dvadeset i izgledao sam poput maloljetnog zatvorenika. Nosio sam košulje i cipele, za razliku od danas. Molim, obratite pažnju na naušnice. Naravno u oba uha. Zbilja nisam imao ukusa – šaljivo je napisao poznati chef.

 

 

Fotografija i njen opis dobro su nasmijali njegove prijatelje i pratitelje na Instagramu i neki su ga usporedili s likovima iz serija i članovima popularnog boy benda. 

Steve Urkel. Samo fale tregeri. Kao jedan od Backstreet Boysa. Vjerojatno lomio srdašca mnogih djevojaka tad. Bad boy,ali emotivac – napisali  su mu u komentarima. 

VIDEO Izabrali smo deset najseksi Hrvata

Komentara 2

VB
vbk
10:00 28.08.2018.

Seljo bio , seljo ostao.

AE
Aedes2017
10:11 28.08.2018.

Mate,što ćemo s dopingom ? Sve je uočliviji .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije