UŽIVA

Mate Rimac pokazao gdje i u čijem društvu odmara nakon razvoda od Katarine Lovrić

Dubrovnik: Mate Rimac prošetao je gradom i popio kavu na Stradunu
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/12
03.08.2024.
u 13:20

Na društvenim mrežama objavio je video u kojem je pokazao kako uživa u planinarenju s prijateljima u svom rodnom kraju

Krajem lipnja javnost je saznala kako se nakon tri godine braka razvode Mate Rimac i njegova supruga Katarina Lovrić. Mate je ovih dana na Instagramu podijelio nekoliko videa i fotografija kojima je otkrio kako se odmara i to u rodnom kraju u Livnu. "Najbolje stvari u životu su besplatne", napisao je Rimac uz video koji je objavio na društvenim mrežama i pokazao kako uživa u planinarenju s prijateljima, a kasnije i u zajedničkom druženju uz gitaru. Objavio je i video u kojem se vozi u starom golfu i napisao:

"Ovo je samo mali pogled na to kako izgleda jedan dan ovdje. Btw. Nismo bili vezani jer je bila kratka vožnja preko livade do rijeke. Uvijek koristite sigurnosni pojas." Upravo u Livnu Mate i njegova bivša supruga Katarina prije tri godine su priredili veliko svadbeno slavlje i to na Livanjskom polju, u mjestu Ćaić. Tema vjenčanja je bila priroda i oko velike staklene dvorane u kojem se održalo slavlje bilo je postavljeno 150 bala sijena. Na dan vjenčanja od ranog su jutra stizali kamioni s opremom za uređenje dvorane i cateringom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mate Rimac (@materimac)

 

 

Na proslavu u Livnu mladenci su stigli u žutoj Neveri, a prema želji mladenke na vjenčanju im je pjevao Bajaga i Zabranjeno pušenje. Poslije vjenčanja u Livnu pisalo se i kako je svoje goste počastio i mesom, točnije da je okrenuo vola od 800 kg. Poslije napisa kako se nakon svadbe gostilo volom Mate se oglasio u Facebook grupi "Veganska zajednica", a poruku koju je Mate ostavio tamo na svom Facebooku prenijeli su Prijatelji životinja. - Nije istina. Svadba je bila u subotu i bez mesa. Nedjeljno slavlje nema veze sa mnom i nije svadba. Oko tog bika sam se svađao s raznim ljudima, ali ne mogu ja drugima određivati što da rade -  napisao je Rimac.

GALERIJA Prije braka Mate Rimac i katarina Lovrić bili su prijatelji 17 godina

Dubrovnik: Mate Rimac prošetao je gradom i popio kavu na Stradunu
1/31

Dva mjeseca prije vjenčanja u Livnu, u svibnju 2021. godine imali su i intimniju svadbu u Splitu u vili Dalmacija. Za vjenčanje u Splitu Katarina je nosila haljinu s potpisom modnog dvojca iz eNVy rooma, a po novu vjenčanicu za svadbu u Livnu otišla je u Milano.Njihovo svibanjsko vjenčanje prošlo je bez tradicionalnih običaja poput bacanja buketa, a na meniju nije bilo i ni janjetine jer je Mate već godinama vegetarijanac. 

VIDEO Petra iz 'Braka na prvu' otvorila dušu i otkrila pozadinu prekida te koliko je stvarno kg skinula

Ključne riječi

Komentara 12

VO
volimnju
20:42 03.08.2024.

nikada mi neće biti jasno zašto oni objavljuju gdje putuju, ljetuju i ostale privatne stvari? jesu to kompleksi? jel idete na odmor zbog sebe ili da se hvalite. u svakom slučaju bezveze

JO
jozakontra
18:14 03.08.2024.

zena koja voli srbiju je najmanji problem, mate je stalno u drustvu muskaraca, to je presudilo braku

DO
doktorica
10:08 04.08.2024.

koga briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije