IZGLEDA SAVRŠENO

FOTO Seksi Salma svoju raskoš istaknula je u tijesnom bikiniju: 'Ima 57, a i dalje je jedna od najseksi žena'

Foto: PA/Pixsell
1/13
03.08.2024.
u 08:00

Salma Hayek objavila je nove fotografije u kupaćem kostimu i tako još jednom vjerne obožavatelje oduševila

Definitivno jedna od najzgodnijih glumica svijeta 57-godišnja Salma Hayek pohvalila se svojom raskošnom figurom u bikiniju. Ova Meksikanka odmarala je na ležaljci u bazenu, a njezine bujne grudi došle su do izražaja u zelenom kompletu. - Čekam kolovoz - napisala je u opisu fotografije, no njezine pratitelje definitivno nije bilo briga koji je mjesec. 

''57, a i dalje je jedna od najseksi žena na svijetu!'', ''Bože moj...'', ''Sama ljepota'', ''Mamita!'', ''Ti jednostavno ne stariš... Kao vino'', ''Nemam riječi'', samo su neki od komentara njezinih vjernih obožavatelja. Naime, Salma svojom pojavom mami uzdahe te opravdano slovi za jednu od najzgodnijih i najseksi glumica u Hollywoodu, a uskoro će napuniti 58 godina. Ova glumica stari kao vino, a s godinama je samo bolja i bolja!

Podsjetimo, Salma je u sretnom braku sa 61-godišnjim francuskim biznismenom Francoisom-Henrijem Pinaultom, a vjenčali su se 2009. godine u Parizu. Ovaj par dobio je kćer imena Valentina Paloma 2007. godine. - Nema riječi kojima bih objasnila blagoslov pronalaska svoje srodne duše. Za sve vas koji ste je pronašli, nikada je ne uzimajte zdravo za gotovo. Za sve vas koji još niste, nemojte nikad odustati. Prisjećanje na jedan od najboljih dana u mom životu - nedavno je napisala atraktivna Salma i prisjetila se lijepih i posebnih trenutaka sa suprugom. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Na jednoj fotografiji Salma se nalazi usred priprema za poseban dan, njezino vjenčanje, a druga je snimljena u crno-bijeloj tehnici i na njoj možemo vidjeti dva različita primjerka vjenčanice dizajnera Nicolasa Ghesquièrea, koji je tada radio za Balenciagu, a danas obnaša funkciju kreativnog direktora u Louis Vuittonu. Vjenčanicu vrijednu gotovo pola milijuna dolara Hayek nosi na posljednjoj, ujedno i najdirljivijoj fotografiji na kojoj joj budući suprug stavlja prsten na ruku.

 

1/16

 

Fotografija je u manje od 24 sata prikupila 537 tisuća lajkova, a 57-godišnjakinji su u komentarima podršku pružile glumice Jessica Alba, koja je napisala "Način na koji te gleda i kako ti njega gledaš" uz zaljubljene emotikone, i Viola Davis koja za objavu kaže da je savršena.  

 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

Komentara 3

MA
marijanka
08:35 03.08.2024.

Sve prirodno.

Avatar Žuti
Žuti
17:40 03.08.2024.

Godine idu, ali sisa je postojana. I to je ono što se voli vidjeti na ženi.

Avatar Hazl113
Hazl113
12:33 03.08.2024.

Zar je to "raskoš"? to je sada već smetnja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije