Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao i bez uloge

Matko Knešaurek zaručnicu Anu ostavio zbog druge djevojke

matko knešaurek
15.06.2012.
u 22:00

Zagrebački glumac raskinuo je zaruke s trenericom aerobika i studenticom Anom Kolar nakon četiri i pol godine ljubavi. O svojoj je djevojci do prije dva mjeseca govorio u superlativima, a sada više nisu ni prijatelji na Facebooku.

Činila se kao ljubav na kojoj bi im svatko pozavidio, no veza glumca Matka Knešaureka i trenerice aerobika i studentice talijanistike i južnoslavistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu Ane Kolar nakon četiri i pol godine neočekivano je došla kraju. Kako doznajemo, 26-godišnji zagrebački glumac koji se proslavio ulogom Marka Odaka u sapunici “Ruža vjetrova” ostavio je dvije godine mlađu zaručnicu zbog druge žene, sestre jednoga poznatoga hrvatskog sportaša. Iako je u prijašnjim intervjuima veličao svoju ljubav sa zgodnom Anom te tvrdio da im razdvojenost zbog njegova poslovnog angažmana u Splitu teško pada, ali da neće ugroziti njihovu vezu, Matko je odjednom vrlo šutljiv kad je o njegovu privatnom životu riječ pa je na naše pitanje je li istina da je njegovoj bajkovitoj priči koja je trebala biti okrunjena brakom došao kraj tek odmahnuo rukom i kratko odgovorio: – Pišite što hoćete!

Potpuno je to druga priča od one prije osam mjeseci kad je u intervjuu za Ekran bio vrlo rječit o svojoj dragoj te je, između ostalog, otkrio da ga je Ana osvojila svojim stavom još u osnovnoj školi te da se godinama trudio osvojiti njezino srce.

– Čak sam nagovorio ravnateljicu da nas stavi zajedno na portu, ali sve je bilo uzalud. Nisam joj se sviđao – rekao je glumac. Kolo sreće okrenulo se kad je krenuo u srednju školu, Klasičnu gimnaziju u Zagrebu, te potpuno promijenio imidž.

– Imao sam dugu kosu, nosio kožnu jaknu i slušao rock. Onda je i Ana upisala istu školu i opet smo se sreli. No, ovoga puta njegovo udvaranje urodilo je plodom. Nakon gotovo dvije godine veze, 28. studenoga 2010. tijekom romantičnog vikenda u Samoboru Matko je ispod lampe u njihovoj sobi skrio prsten kojim je zaprosio svoju instruktoricu fitnessa.

– Još ne planiramo vjenčanje, a želio bih imati barem troje djece – rekao je lani. Prije dva mjeseca izjavio je da će se možda odlučiti za tajno vjenčanje te da je sa zaručnicom tijekom snimanja “Ruže vjetrova” dnevno razmjenjivao više od dvadeset SMS-ova.

Matkov profil na Facebooku donedavno je bio pun romantičnih fotografija sa zaručnicom, a sad je, osim što je maknuo fotografije, prekinuo i prijateljstvo s njom na društvenoj mreži. Jedino se na Aninu profilu mogu pronaći tragovi njihove ljubavi jer ona i dalje ima zajedničke fotografije. Jedna od njih dokazuje da su još u ožujku bili ludo zaljubljeni. Ana je, naime, objavila fotografiju ulaznica za Stingov koncert u Areni Zagreb koje je kupila za dragog i sebe, a Matko joj se ispod slike zahvalio i napisao da je voli. No, osim što je ostao bez dugogodišnje djevojke, Knešaurek je doživio gubitak i u profesionalnom životu – izgubio je glavnu ulogu u RTL-ovoj “Ruži vjetrova”. Iako gledatelji to nisu vidjeli u finalnoj epizodi prošli četvrtak, Marko Odak umrijet će od ugriza poskoka.

Komentara 7

NI
nidjomidjo
13:42 16.06.2012.

ne ozbiljno tko je ovaj? Nikad čuo za njega...

M3
Miške 3
14:09 16.06.2012.

Opet neću moći zaspati od silne brige za ovim Suljom i njegovom Fatimom.

BE
bezobrazna
11:57 16.06.2012.

ne znam ni šta je ova prva vidjela u njemu... a da ne govorim koliko je iritirao svojim prenemaganjem u ruži vjetrova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije