Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razjasnila dramu

Megan Fox se vratila na Instagram i komentirala glasine o prekidu: 'Nije bilo treće strane'

Foto: Instagram
1/9
21.02.2023.
u 12:12

Strani mediji pisali su kako je glazbenik, pravog imena Colson Baker, prevario zaručnicu i to s britanskom gitaristicom Sophie Lloyd (26).

Glumica Megan Fox (36) u nedjelju je vratila svoj račun na Instagramu, izbrisala sve dosadašnje objave i podijelila poruku upućenu glasinama o prekidu sa zaručnikom Machine Gun Kellyjem (32). Demantirala je da je treća osoba bila upletena u njihov odnos.

- Nije bilo uplitanja treće strane u ovaj odnos. To uključuje, ali nije ograničeno na... stvarne ljude, poruke, AI botove ili sukub demona.  Iako mrzim što vas lišavam objavljivanja nasumičnih neutemeljenih vijesti koje bi mnogo preciznije napisao ChatGPT, morate pustiti da ova priča umre i ostaviti sve ove nevine ljude na miru sada - napisala je u objavi glumica, a u kojoj je zabranila komentiranje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Naime, strani mediji pisali su kako je glazbenik, pravog imena Colson Baker, prevario zaručnicu i to s britanskom gitaristicom Sophie Lloyd (26). Tome u prilog je išlo i to što je glumica odjednom deaktivirala svoj profil na Instagramu, društvenoj mreži na kojoj je prije deaktivacije pratiteljima jasno dala do znanja da nešto nije u redu. Prvo je izbrisala sve fotografije sa zaručnikom, a potom je objavila fotografije s nepoznatim muškarcem i video u kojemu spaljuje pismo i torbu. U opis videa je stavila stihove iz Beyonceine pjesme "Pray You Catch Me" s albuma "Lemonade", poznatog po tome što kroz njega Beyonce opisuje aferu njezina supruga Jay-Z-ja. 

- Oni su već prekinuli, no sada Megan želi vratiti vezu da bude kao prije, želi vidjeti što se može spasiti - izjavio je navodno prijatelj blizak paru za američki magazin Page Six ovaj vikend. Dodao je i kako se Machine "stvarno želi pomiriti". Izvor je dodao i da je par ranije imao problema, ali da je sad ozbiljno. 

6-godišnja gitaristica komentirala je ove glasine, no ona je optužbe nazvala "nemilosrdnima" i "nepoštenima", a naglasila je da je "bespotrebno uvučena u ovu medijsku priču na temelju neosnovanih optužbi".

"Svaka sugestija da se ikada ponašala neprofesionalno ili da je zbog toga prekinula svoju vezu, je neistinita. Nepoštovanje je prema njoj kao umjetnici izvještavati na takav način i pisati takve komentare", zaključili su u priopćenju menadžeri Sophie Lloyd.

VIDEO Let 3 opasno je blizu milijunu: Na službenom kanalu Eurovizije na trećem je mjestu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije