Otac je enigma

Slavna glumica treći je put trudna. Ne zna se s kim

megan fox
Foto: Promo
1/6
13.04.2016.
u 08:44

Medijima tu ne bi bilo bilo ništa neobično da se prije osam mjeseci nije razišla sa suprugom Brianom Austinom Greenom, a podnijeli su i zahtjev za razvod

Posebna atrakcija na CinemaConu u Las Vegasu bila je glumica Megan Fox. Ne samo zato što je lijepa pa gdje god se pojavi privlači pažnju već zato što je pokazala poodmakli trudnički trbuščić.

To je njena treća trudnoća i ne bi tu medijima bilo ništa neobično da se prije osam mjeseci nije razišla sa suprugom Brianom Austinom Greenom, a podnijeli su i zahtjev za razvod. Megan i Brian roditelji su sinova Noaha i Bodhija i, kako kažu njihovi prijatelji, viđaju se samo zbog djece.

Megan je odbila komentirati trudnoću, a isto je učinio i Brianov glasnogovornik. 

>>Megan Fox sinovima je zabranila tehnologiju

>>Sinovi Megan Fox i Briana Austina Greena pravi su slatkiši

Komentara 5

SA
Samoborac74
10:19 14.04.2016.

Enigma je stari fucker

SN
snajper
09:14 13.04.2016.

Zna se samo tebe nisu izvjedtili. Ako di neinformirana nazovi i pitaj. Inače naslov je totalka a trma nrzaobilazna za ovaj dio svijeta

LE
LeonardS
09:30 13.04.2016.

Što vi novinari ne znate al jadna ni ona ne zna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije