nove prilike

Meghan i Harry spremaju se za novu veliku promjenu: Sele se iz imanja u Montecitu

Foto: reuters
1/8
27.07.2023.
u 11:08

A sve dolazi nakon što su nedavno u javnost izašle informacije kako se princ Harry želi vratiti u Afriku zbog snimanja novog Netflixovog dokumentarca, no njegova supruga ne dijeli te želje

Princ Harry (38) i njegova supruga Meghan Markle (41) namjeravaju napustiti svoje veliko imanje u Montecitu, u Kaliforniji, a čini se kako im je želja sada biti bliže gradu Los Angelesu jer traže nešto u Malibuu. New York Post piše kako im je želja biti bliže LA-ju kako bi Meghan imala više poslovnih prilika, a već su i razgledali par kuća u gradu na plaži koje bi im možda odgovarale.

- Ne zna se hoće li prodati kuću u Montecitu ili će samo kupiti još jedno imanje u Malibuu - rekao je izvor za medije. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa s njihovo dvoje djece Archiejem i Lilibet Dianom od 2020. godine žive u velikoj vili u Montecitu s 10 spavaćih soba, vrijednoj 14 milijuna dolara. Predstavnici bračnog para odbili su komentirati ove medijske navode, ali bliski izvori govore da će kuću u Montecitu zadržati.

VEZANI ČLANCI

A sve dolazi nakon što su nedavno u javnost izašle informacije kako se princ Harry želi vratiti u Afriku zbog snimanja novog Netflixovog dokumentarca, no njegova supruga ne dijeli te želje. Ona namjerava raskinuti zajedničke poslovne suradnje te se želi okušati u samostalnim projektima i poslovima. Naravno, svi nagađaju kako to znači da se namjerava vratiti glumi koja joj je itekako dobro išla prije nego li ju je kraljevska obitelj natjerala da prekine svoje angažmane. Podsjetimo, te 2017. godine, godinu nakon što je upoznala princa Harryja, snimala je 7. sezonu popularne serije "Suits" u kojoj je utjelovila mladu pravnicu, kasnije i odvjetnicu, Rachel Zane. 7. sezonu snimila je do kraja, a završila je vjenčanjem njezinog lika s Mikeom Rossom, glavnim likom kojeg je glumio Patrick J. Adams. Zanimljivo, njihovo vjenčanje emitiralo se 2018. godine samo nekoliko tjedana prije njezinog pravog vjenčanja s princom Harryjem 19. svibnja 2018. godine. 

Njezin lik Rachel zavoljeli su fanovi serije koji su bili itekako razočarani što se nije vratila posljednje dvije sezone, 8. i 9., a zbog svega toga sada se šuška kako je Meghan Markle spremna za nove glumačke prilike u Hollywoodu. 

VIDEO Preminula je Sinead O'Connor, legendarna i često kontroverzna pjevačica

Komentara 2

OP
Ocvali pupoljak
20:33 27.07.2023.

potrošio nasljedstvo na ispunjavanje želja i obijest, osiguranje obitelji, poslugu, dadilje, poreze a ništa više ne curi sa strane. Sve se može potrošiti s hrpice ali ako se ništa ne zarađuje slijedi bankrot. Ispao naivan kao što mu je bila i mama.

ME
MediciKM
14:28 27.07.2023.

E, moj žućo..pa gdje ti je pamet bila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije