Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan razlog

Meghan i Kate smiju nositi tijaru, ali princeze Beatrice i Eugenie ne smiju

Foto: PA/Pixsell
1/4
28.08.2018.
u 12:20

Pravilo kraljevske obitelji kaže kako tijare smiju nositi samo udane žene.

U kraljevskoj obitelji postoji niz pravila kojih se članovi obitelji moraju pridržavati, od toga što smiju jesti, gdje idu na odmor do toga kako se moraju odijevati.

Princeze Beatrice i Eugenie, kćeri princa Andrewa i Sarah Ferguson također se moraju pridržavati tih pravila, a  jedno od pravila je da njih dvije, za razliku od Kate Middleton i Meghan Markle, ne smiju nositi tijaru.

Naime, kako piše The Mirror u kraljevskoj obitelji tijaru smiju nositi samo udane žene, a Beatrice i Eugenie još nisu u braku. Eugenia će prvi put tijaru nositi uskoro, u listopadu na svom vjenčanju s Jackom Brooksbankom.

Nakon što uđe u brak dopušteno joj je kao i Kate nositi tijaru.

VIDEO Ovaj detalj dokaz je da je Meghan trudna?

 

Komentara 2

DU
Deleted user
12:33 28.08.2018.

Hallo Vecernji.hr, zahvaljujem na informacijama. Moram priznati da ste mi uljepšali dan Vašim interesantnim člankom. Sretan sam da sam ga vizionarski otvorio, pročitao i time naučio nešto novo i korisno. S poštovanjem, Vaš Nikolicabezprikolice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije