sve je spremno

Meghan Markle donijela važnu odluku o rođenju kćeri, već se 2 godine priprema za ovaj korak

Foto: CBS
1/9
01.04.2021.
u 12:31

Tijekom prvog poroda uz nju je cijelo vrijeme bio princ Harry koji bi i ovog puta trebao biti uz svoju suprugu dok će rađati u njihovu domu.

Meghan Markle uskoro će na svijet donijeti svoje drugo dijete. Nakon malenog Archieja princu Harryju i Meghan početkom ljeta stiže još jedna prinova i to djevojčica, kako su ekskluzivno otkrili u intervjuu Oprah Winfrey.

Uoči njezina rođenja bivša glumica donijela je važnu odluku. Naime, Meghan će djevojčicu na svijet donijeti u svom kalifornijskom domu, a ne u bolnici. Drugo dijete princa Harryja i Meghan Markle trebalo bi se roditi u njihovoj vili u Montecitu. Vojvotkinja od Sussexa već se neko vrijeme priprema za porod kod kuće i nada se da će sve proteći u najboljem redu.

Foto: Reuters/Pixsell

O porodu kod kuće maštala je još tijekom trudnoće s Archiejem, već je pronašla i osoblje koje će je poroditi,  no s obzirom na to da je Archieja prenijela planovi su joj se u zadnji trenutak izjalovili te je Meghan naposljetku zbog straha od mogućih komplikacija prevezena u londonsku bolnicu Portland gdje je Archie prije gotovo dvije godine stigao na svijet.

– Njezin plan bio je da Archieja rodi kod kuće, no znate što kažu o planovima. Na kraju su joj liječnici savjetovali da ode u bolnicu, a njoj je bilo jedino važno da s porodom prođe sve u najboljem redu. No, sada ima prekrasan dom u Kaliforniji koji je idealan za dolazak i rođenje njezine djevojčice – kazao je izvor blizak paru.

Tijekom prvog poroda uz nju je cijelo vrijeme bio princ Harry koji bi i ovog puta trebao biti uz svoju suprugu dok će rađati u njihovu domu. Srećom, njihova se kuća, ako i ovog puta dođe do nepredviđenih situacija, nalazi u blizini Cottage Hospital koja je proglašena jednom od najboljih američkih bolnica.

VIDEO Pogledajte kako je bilo na vjenčanju Andreja Kramarića

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:51 01.04.2021.

Vi'š, tak se to dela, a ne ko ove nase seljace, samo rasire noge i raspali. Ona se dve godine priprem! joj kak je to hoh! 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije